Sygehusbyggeri skal skabe vækst

Videndeling er vejen til godt sygehusbyggeri, lyder det fra Danske Regioner, der sammen med DI inviterer de private virksomheder til at bidrage til udvikle de nye løsninger

I løbet af de kommende årtier skal der bygges nye store sygehuse og en række af de eksisterende skal renoveres og udbygges. Optimeringen af de nye sygehusbyggerier er i fuld gang i regionerne, og netop den løbende videndeling både blandt regionerne og med inspiration i udenlandske erfaringer er altafgørende for at sikre de nye byggeriers succes.

- Dansk sygehusbyggeri er ikke unikt. Vi vil hele tiden lære af de bedste på området, så det handler ikke om, hvornår vi bygger, men hvordan vi bygger. Derfor bruger vi mange kræfter på at sikre kloge og fremtidssikrede sygehusbyggerier, siger Per Okkels, administrerende direktør i Danske Regioner.

Den danske styrkeposition på velfærdsteknologi skal bidrage til fremtidssikre byggerierne:

- Med de nye sygehusbyggerier har vi en enestående mulighed for at bygge, så vi ikke bare øger kvaliteten i sundhedsvæsenet men også reducerer ressourceforbruget, sparer tid og penge og sikrer de bedste løsninger ved at bruge hinandens ekspertise og erfaringer, siger Per Okkels om samarbejdet mellem regioner og private virksomheder.

Danske Regioner og DI holder den 16. juni konference om det nye sygehusbyggeri. Se invitation og program her (pdf)

Læs mere:

Senest opdateret  14-06-2011 af Karen Agerbæk Jørgensen
Oprettet 14-06-2011 af Karen Agerbæk Jørgensen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Gitte Schmidt
Kommunikationsrådgiver
M: 41 13 46 23
gsc@regioner.dk
 
 
 
 
 
 

RSS - emneord

Sygehusbyggeri
Sygehuse