Danske Regioner har afholdt generalforsamling 2012

Torsdag den 12. april 2012 afholdt Danske Regioner sin årlige generalforsamling. Her mødtes regionspolitikerne med bl.a. ministre, medlemmer af Folketingets Sundhedsudvalg, eksperter og repræsentanter fra fagforeninger og interesseorganisationer

Omkring 350 beslutningstagere var samlet på generalforsamlingen, der i år fandt sted på Hotel Nyborg Strand.

Danske Regioners formand og næstformand, Bent Hansen og Carl Holst, deltog blandt andet i en paneldebat med uddannelsesminister Morten Østergaard og minister for sundhed og forebyggelse Astrid Krag. De fire diskuterede regionernes fremtidige rolle som ansvarlige for det sammenhængende sundhedsvæsen, det specialiserede socialområde og som regional motor for udvikling og vækst.

Regionerne har i de seneste år styrket kvaliteten og samtidig præsteret en produktivitetsstigning i sundhedsvæsenet, der overgår udviklingen både i den øvrige offentlige sektor og i det private erhvervsliv. Ordstyrer Niels Krause-Kjær spurgte panelet om, hvad der har gjort en forskel, og hvordan vi kan bruge erfaringerne.

Al information om generalforsamlingen er samlet på regioner.dk/gf. Her finder man en opsamling fra generalforsamlingen med blandt andet video fra taler og debat.

Læs mere:

 

Senest opdateret  11-04-2012 af Lars Herning
Oprettet 11-04-2012 af Lars Herning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Bente Kragelund Jønsson
Ekspeditionssekretær
T: 35 29 82 64
M: 22 22 21 55
bkj@regioner.dk