TEMA: Fokus på det gode psykiske arbejdsmiljø - artikler fra 2017

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet udgiver i anledning af den europæiske arbejdsmiljøuge i uge 43 en række artikler. Herudover er der en artikel fra december 2017. Artiklerne er skrevet af journalist Kirsten Weiss

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet tilbyder ekspertrådgivning og inspiration om psykisk arbejdsmiljø til de regionale arbejdspladser i samarbejde med fire udbydere: Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, RUC, CBS og NIRAS. Artiklerne sætter fokus på de regionale arbejdspladsers erfaringer med ekspertrådgivningen.

Hver dag i uge 43 kan du læse følgende artikler:

Tirsdag den 24. oktober 2017: Neurofysiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital ”Vi vil faktisk det samme” og ”Man kan udfordre perspektivet, når man kommer udefra”.

Onsdag den 25. oktober 2017: Region Sjællands Psykiatrien Øst ”Det er ikke så farligt at bede om hjælp” og Handicapcenter Storebælt i Region Sjælland: ”Vi har 15 minutter til at gøre det kort og præcist”.

Torsdag den 26. oktober 2017: Center for Kompetenceudvikling i Region Midtjylland ” Alle husker ordet skam”.

Fredag den 27. oktober 2017: Odense Universitetshospitals Fælles Akutmodtagelse” Fra ekspert til usikker novice” samt ”Ro på bagsmækken eller en rød klud i ansigtet?”.

I december kan du læse følgende artikel:

Onsdag den 13. december 2017: Man må gå 100 procent ind på det selv

Alle artikler er samlet i en fælles publikation.

Du kan læse artiklerne nedenfor.