Akuthjælp på mobilen

Med regionernes gratis akuthjælp-app kan du hurtigt få overblik over dine muligheder for akuthjælp. App'en dækker akuthjælp i hele landet

App’en giver et overblik over eksempelvis åbningstider for skadestuer og akutmodtagelser, lægevagter, apoteker, tandlæge- og tandskadevagter, kiropraktorvagter og psykiatriske akuttilbud.

Akuthjælp-app

Kørselsvejledning
App’en viser de akuttilbud, der er tættest på dig via gps-funktionen og du kan finde adresser på skadestuer og akutmodtagelser, apoteker, tandlæge- og tandskadevagter og psykiatrisk hjælp. App’en tilbyder dig rutevejledninger ved hjælp af Google Maps.

Ring op-funktion
Der er mulighed for at ringe direkte op fra app'en til lægevagten, tandlæge- og tandskadevagten, kiropraktorvagten, psykiatrisk skadestue og vagtapotekerne.
Du kan også ringe op til din egen læge ved hjælp af  ring op-knappen på forsiden af app’en. Du skal blot indtaste kontaktoplysninger på din egen læge. Når oplysningerne er gemt, bliver knappen aktiv og du kan nu ringe til din praktiserende læge ved at trykke på knappen.

Personlig app
Under Mine data har du mulighed for at gemme forskellige personlige oplysninger i app'en, eksempelvis navn og telefonnummer på din praktiserende læge og dine kontaktpersoner. Din blodtype, eventuelle allergier og andre oplysninger, som er vigtige i akutte situationer.

Hent app’en nu
Du kan downloade app’en via App Store eller Google Play:
 
Hent app’en til din iOS-enhed i App Store
 
Hent app’en til din Android-enhed i Google Play

Du kan også hente app’en via sms
Send teksten ”hentapp akuthjælp” til 1272
Det koster almindelige sms-takst.

Akuthjælp-app'en er gratis og fås foreløbig til iPhone og Android telefoner.

Kontakt
Systemansvarlig, Region Syddanmark  på vegne af Danske Regioner
E-mail: akutapp@rsyd.dk

Senest opdateret  08-12-2015 af Lars Herning
Oprettet 02-07-2013 af Lars Herning