Gå til indhold
nyhedsmails

Få skræddersyede nyheder

Når du abonnerer på nyheder fra Danske Regioner, kan du vælge mellem flere nyhedskategorier, der samlet set favner regionernes arbejdsområder. 

Nyhedsarkiv

Find nyheder

I vores nyhedsarkiv finder du nyheder og debatindlæg om sundhed, psykiatri, digitalisering, regional udvikling, miljø, klima, økonomi og meget mere. 

HØRINGSSVAR

Hvad mener Danske Regioner om ...

Vi udarbejder løbende høringssvar, og i arkivet kan du finde vores høringssvar om sundheds-, psykiatri- og socialområdet - og alle de andre politikområder, vi arbejder med.

PUBLIKATIONER

Læs mere

I vores publikationsarkiv finder du magasiner, pjecer, politiske udspil og andre udgivelser om vores initiativer og resultater på sundheds-, psykiatri- og socialområdet.

Sundhedsvæsen

Plan for kortere ventelister og personalemangel

Hvis sundhedsvæsenet skal ud af den akutte mangel på arbejdskraft, kræver det en hel vifte af initiativer. Danske Regioner har samlet en plan med 12 indsatser, som både omfatter indsatser, der allerede arbejdes med i regionerne, og nye initiativer, der kan forstærke indsatsen.

Illustration over Danske Regioners plan for kortere ventelister
Arbejdskraft

Flere seniorer skal i arbejde på sygehusene

Regionerne ønsker at endnu flere seniorer vender tilbage til sundhedsvæsenet eller vælger at blive lidt længere på arbejdsmarkedet. Der er nemlig hårdt brug for flere dygtige medarbejdere, hvis vi skal løse udfordringen med personalemangel i sundhedsvæsenet. 

 

 

Forskning

Nu bliver det nemmere at forske i sundhed

Ny vejledning skal mindske de juridiske barrierer, som forskere møder, når de ansøger om et forskningsprojekt. Vejledningen skal sikre en ensartet og hurtigere sagsbehandling af forskningsansøgninger til gavn for patienterne.

Tegning af en vejledning.
relaterede nyheder

Læs mere