Gå til indhold

Åbent Hospital på Aarhus Universitetshospital 2023

Vil du opleve Danmarks største hospital? Kom med bag scenen på vores vilde bæredygtige hospital d. 3. september. Arrangementet kræver tilmelding.

Kom ind i maskinrummet på Danmarks største hospital, gå igennem den 2,4 km lange transportgang og se det gigantiske rørpostsystem. Lær om energiansvarlighed ved det store køle/varmeanlæg og se, hvordan vi mindsker mængden af affald.

Eller få en rundvisning på regionens spritnye apotek på ca. 10.000 m². Lær om medicinens vej fra pakning til levering og smag medicinrobottens "pille".

Bælgfrugter, banko og blodprøver
Smag på bæredygtig mad, vær med i satirisk kokassebanko om vores forhold til klimaet eller se det fuldautomatiserede blodprøvelaboratorie, der håndterer ca. 9 millioner prøver om året.

Kig på stamceller og lær hvordan fedt og fæces bliver genbrugt i nye behandlinger eller tag en snak om dyreforsøg med vores forsker.

Vores vilde hospital på TV2 Østjylland
Du kan også møde Michael Agerholm, som er vært på TV2 Østjyllands programserie "Vores vilde hospital". Programmerne bliver vist på storskærm til Åbent Hospital. Der kommer to nye episoder dette efterår.

Der er flere spændende oplevelser, så dyk ned i det fulde program og tilmeld dig hos Aarhus Universitethospital.

Tid: Kl. 10-14.
Sted: Indgang A, Palle Juul-Jensens Boulevard 11 og Forsyningsbyen, Område S ved Palle Juul-Jensens Boulevard 240.