Gå til indhold

Åbent Hospital på det nye Odense Universitetshospital 2023

Odense Universitetshospital støtter igen i år op om Åbent Hospital søndag den 3. september. Kommer du i bil, skal du tilmelde dig på forhånd af hensyn til parkeringspladser. Brug linket nederst på siden for at komme til tilmeldingsside.

Igen i år kan du komme helt tæt på byggeriet af Danmarks største nybyggede hospital. Som noget unikt er det nye OUH bygget sammen med Syddansk Universitet, hvilket giver helt nye muligheder for samarbejde og forskning på tværs.

Nyt Sund er netop åbnet, og til åbent hus vil du kunne møde udvalgte forskere fra OUH og SDU, som fortæller om deres projekter. Du kan også se et udvalg af de kommende patientstuer og operationsstuer, og høre hvilke nye løsninger patienter, pårørende og medarbejdere får fremover. Eller du kan gå en tur langs byggeriet og se Voksenpsykiatrien og Steno Diabetes Center Odense, der skyder op.

Og vil du have et godt indblik i, hvordan bygninger og funktioner er tænkt sammen, kan du tage en guidet bustur på hospitalsringen, som omkranser det nye OUH. Undervejs kan du møde nogle af de medarbejdere, som er involveret i flytningen og planlægningen af de nye rammer. Vi glæder os til at vi ses.  

Tid: 10:00 - 13:00

Sted: Søndre Hospitalsvej 50, 5260 Odense S Kommer du i bil skal du tilmelde dig af hensyn til parkeringspladser - Se fuldt program og tilmeld dig, hvis du kommer i bil - Gå til Nyt OUH

Medarbejderarrangementet afholdes fra kl. 13-15 og er både for medarbejdere og familie