Gå til indhold

Åbent Hospital på Projekt Universitetshospital i Køge 2023

Kom til åbent hus i byggeriet af Sjællands Universitetshospital, hvor du har mulighed for at komme ind på byggepladsen til Region Sjællands største hospital til Åbent Hospital-dagen søndag den 3. september. Arrangementet kræver tilmelding.

I år kan du komme besøge i en senge- og behandlingsbygning på syv etager, stråleterapien og det kommende Steno Diabetes Center Sjælland Køge og Lægeuddannelse, hvor der er planlagt et inspirerende læringsmiljø for de studerende. Du får svar på, hvordan bygger man en stråleterapi, og hvor fødeafdelingen kommer til at ligge. Vi zoomer også ind på naturen omkring hospitalet, og hvordan vi arbejder med bæredygtighed i byggeprojektet. Der er mulighed for gratis kaffe og tid til snak om de igangværende byggerier.

  • Rundvisning senge- og behandlingsbygningen B2
  • Rundvisning i Steno Diabetes Center Sjælland Køge og Lægeuddannelse

Foredrag:

  • De udendørs arealer er en del af den større strategi for hospitalet og patientens sundhed – hør mere om bæredygtighed i byggeriet og arealerne, der omgiver hospitalet
  • Hvordan kommer de nye rammer til at understøtte kræftbehandlingen på Sjællands Universitetshospital i fremtiden?
  • Hvad gør vi for at kontrollere byggeprocessen? Hør nærmere om alle de styringsredskaber, der anvendes i byggeprojekterne.

Se mere info og tilmeld dig hos Projekt Universitetshospital i Køge

Tid: Søndag den 3. september 10:00 - 13:00 
Sted: Projekt Universitetshospital Køge, Sjællands Universitetshospital
Lykkebækvej 1, 4600 Køge