Fokus på det gode arbejdsmiljø - efteråret 2019

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet arbejder i fællesskab for at styrke det psykiske arbejdsmiljø i regionerne. Efterårets regionale arbejdsmiljøstafet skydes i gang.

Filmstafetten starter hos Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet. Her sættes fokus på det fælles tilbud til de regionale arbejdspladser om Ekspertrådgivning og inspiration til et bedre psykisk arbejdsmiljø. Du kan se filmen længere nede på denne side.

En række regionale arbejdspladser har allerede gjort brug af tilbuddet. Og der er mulighed for at flere kan benytte sig af det. 

Alle regionale arbejdspladser kan søge rådgivning og inspiration om, hvordan det psykiske arbejdsmiljø kan styrkes i tæt relation til løsningen af kerneopgaven primært inden for temaerne: organisatoriske forandringer, faglige forandringer, vold og trusler samt samarbejde, arbejdspladskultur og mobning. 

Ekspertrådgivning og inspiration tilbydes både på strategiske og operationelt niveau på de regionale arbejdspladser. 

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere

intet-billede.png
Se mere i løbet af efteråret:

Efterårets arbejdsmiljøfilmstafet

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet giver filmstafetten videre til regionerne. I løbet af efteråret vil de fem regioner hver især fortælle om, hvordan de har arbejdet for at forbedre arbejdsmiljøet til gavn for både medarbejdere og borgere.

Relaterede nyheder

Læs mere