Udvikling

Regionerne samler stærke regionale partnerskaber. Når regionale virksomheder, medarbejdere, vidensinstitutioner og myndigheder går sammen, bliver der skabt store og holdbare resultater.

Danske virksomheder er udfordrede. Der er mangel på kompetent arbejdskraft, etablerede styrkepositioner udsættes for skarp international konkurrence og virksomhederne oplever udfordringer i forhold til at omsætte digitale og teknologiske muligheder til god forretning.

Regioner samler derfor stærke regionale partnerskaber, som sætter den strategiske retning for landsdelen og investerer i ambitiøse indsatser, der tager hånd om de konkrete udviklingspotentialer og -udfordringer, som kendetegner erhvervslivet i hver region. Det er nemlig, når de regionale virksomheder, medarbejdere, vidensinstitutioner og offentlige myndigheder går sammen, at der bliver skabt store og holdbare resultater.

Samtidig er afsættet for regionernes vækstpolitiske indsats demokratisk og involverende – født ud af det mandat, som borgerne har givet. De 41 folkevalgte i hvert regionsråd sikrer et bredt politisk ejerskab til de indsatser, der sættes i søen, og et geografisk helhedssyn, så virksomheder i alle dele af Danmark får gavn af indsatsen. 

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere

LVI.png
PUBLIKATIONER

Læs mere

Sammenhæng i den kollektive trafik_forside.png

I vores publikationsarkiv findes vores udgivelser om vækst og regional udvikling - foruden naturligvis magasiner, pjecer og andre publikationer om Danske Regioners indsatser på andre sagsområder.

RELATEREDE NYHEDER

Læs mere