Gå til indhold

Folkemøde fyldt med sundhed

Sundhedsdebatter fylder suverænt mest på årets Folkemødet på Bornholm, og Danske Regioner indbyder til en lang række debatter på sundhedsområdet: Kan man for eksempel bygge et hospital på én dag, og hvordan sikrer vi trygge fødsler i fremtiden?

695 arrangementer om sundhed, omsorg og forebyggelse. Sundhed er det absolutte top-debatemne på Folkemødet, som foregår 15.-18. juni på Bornholm. Det næstmest populære debatemne er vækst, erhverv og beskæftigelse med 581 arrangementer. Det viser en optælling foretaget af det politiske medie Altinget.

 

 

I Danske Regioners telt ved Allinge Røgeri er der sundhed, hospitaler og psykiatri på programmet fra torsdag til søndag. Torsdagen er dedikeret til et enormt LEGO-byggeprojekt, hvor syv folkeskoleklasser udstyret med 500.000 LEGO-klodser skal opføre ”Fremtidens hospital”. Det færdige resultat præsenteres klokken 18.

Fredag til søndag vil en lang række sundhedsdebatter fylde Danske Regioners telt. Man vil blandt andet kunne debattere og blive klogere på:

  • Hvordan sikrer vi trygge fødsler for alle gravide i fremtiden?
  • Hvad stiller vi op over for, at flere og flere børn i Danmark mistrives?
  • Kan det passe, at tre ud af fire voksne danskere har syge tænder?
  • Hvornår bør man dele sine sundhedsoplysninger for at skabe bedre behandlinger?

Programmet tæller også debatter om uddannelse og vækst.

Se hele programmet her.

folkemøde 2017

Årets første valgfest

På Folkemødet inviterer vi sammen med KL, Foreningen Folkemødet og Bryggeriforeningen til årets første valgfest i anledning af kommunal- og regionsvalget den 21. november 2017. Mød kommunal- og regionspolitikere til quiz og en valg-skål i det grønne. Det sker på Folkemødet torsdag aften kl. 18.

relaterede nyheder

Læs mere