Gå til indhold

Prisopgave i klinisk psykiatri for medicinstuderende

Medicinstuderende kan nu deltage i Danske Regioners årlige prisopgave, der udloddes til de bedste opgaver inden for det psykiatriske område.

Psykisk sygdom er både i omfang og udgifter på linje med kræft, diabetes og hjerte-kar-sygdomme, og psykisk sygdom er flyttet helt op på den sundhedspolitiske dagsorden. Psykiatrien udvikler sig med hastige skridt, og du kan nu give dit bidrag til at styrke området.

Danske Regioner udlodder i samarbejde med Dansk Psykiatrisk Selskab, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab og Dansk Selskab for Distriktspsykiatri den årlige prisopgave for medicinstuderende.

Prisopgaven skal have relevans for de psykiatriske specialer og opgavebesvarelsen bør eksplicit forholde sig hertil. De bedste opgaver præmieres med henholdsvis 25.000 kr., 15.000 kr. og 10.000 kr.

Sidste år gik førstepladsen og de 25.000 kr. til Cecilie Nicolaisen Lydholm, der viste sammenhængen mellem infektioner under graviditet og risikoen for psykisk sygdom hos barnet.

Herunder findes opgavens specifikke krav - du kan også hente kravene som pdf her.

NYHEDSMAILS

Få skræddersyede nyheder fra Danske Regioner

Når du abonnerer på nyheder fra Danske Regioner, kan du vælge mellem 12 nyhedskategorier, der samlet set favner regionernes arbejdsområder. Du kan vælge nyheder fra en eller flere kategorier, og du kan vælge om du vil modtage mails enten i samme øjeblik, den enkelte nyhed udkommer på regioner.dk, eller som et nyhedsbrev hver 14. dag.

relaterede nyheder

Læs mere