Gå til indhold

Hvad har du på hjerte? Giv din historie til de nye politikere

I løbet af tre timer på Folkemødet matcher Danske Regioner de nyvalgte regionspolitikere med borgere, der har noget på hjerte.

Den seneste hofteoperation, besøget på akutmodtagelsen, fortællingen om den nyfødte med hjerteproblemer eller grusgraven i baghaven. Regionspolitikere træffer mange beslutninger, der påvirker vores hverdag - og borgernes input er væsentlig viden for politikerne. Derfor skaber Danske Regioner på årets Folkemøde rum til den vigtige samtalen mellem borgere og politikere.

Du kan møde nyvalgte politikere på tværs af partierne, der alle glæder sig til at få input og viden om borgernes møde med regionerne:

- Jeg ser frem til at komme og være i dialog med dig, og håber, at jeg går derfra med en følelse af, hvordan jeg som politiker kan komme tættere på dig som borger, siger Henriette Schlesinger, der er nyvalgt regionspolitiker fra Venstre.

- Når man laver politik, er det vigtigt at vide, om det virker. Det kan man kun finde ud af ved at tale med mennesker, der har modtaget ydelser fra regionen. Det glæder jeg mig rigtig meget til, lyder det fra Karsten Fogde fra SF.

- Jeg glæder mig meget til at komme på Folkemødet og snakke med nogle borgere og høre deres historier, så jeg kan få ideer til det politiske arbejde, siger Mikkel Rasmussen fra Psykiatrilisten.

Fakta:

Arrangementet "Hvad har du på hjerte" finder sted torsdag den 14. juni kl. 14-16.45 i regionernes telt ved Allinge Røgeri.

  • Hold øje med arrangementet på vores Facebook-side, hvor vi frem mod Folkemødet lægger video og andet materiale ud: www.facebook.com/event
Hvis du vil vide mere

Kontakt