Gå til indhold

Udbygning af den regionale og lokale kollektive trafik til at understøtte Timemodellen

Danske Regioner har i samarbejde med bl.a. Trafikselskaberne i Danmark udarbejdet en rapport med 10 tiltag, der kan forbedre tilbringertrafikken til timemodellen. Det handler om at forbedre sammenhængen mellem bus og tog på timemodellen.

Den kollektive trafik skal hænge sammen for at kunderne vil bruge den. Derfor er der behov for et helhedsperspektiv, hvor der tages udgangspunkt i, hvordan skift mellem bus, lokalbaner og tog kan gøres lettere for passagererne.

En velfungerende tilbringertrafik og gode omstigningsmuligheder er afgørende for, at de togrejsende kan komme hele vejen til deres destination. F.eks. tager ca. 1/3 af alle togpassagerer bussen til eller fra toget

Danske Regioner har i samarbejde med med bl.a. Trafikselskaberne i Danmark derfor udarbejdet en rapport med en række 10 tiltag, der kan forbedre tilbringertrafikken til timemodellen.

Læs hele rapporten her.

PUBLIKATIONER

Læs mere

I vores publikationsarkiv findes vores udgivelser om regional udvikling - foruden naturligvis magasiner, pjecer og andre publikationer om Danske Regioners indsatser på andre sagsområder.