Gå til indhold

Udstilling: Ny teknologi i sundhedsvæsenet

Regionerne tager aktivt del i den digitale transformation og arbejder hver dag på at finde og afprøve nye og smarte teknologiske løsninger, der kan bidrage til at løse sundhedsvæsenets udfordringer.

På GF18 kan du opleve udstillingen ”Ny teknologi i sundhedsvæsenet”. Udstillingen viser nogle af de nye teknologier, som er på vej - eller allerede anvendes i sundhedsvæsenet. Her er kunstig intelligens, robotter, virtual reality og 3D-print bare nogle af de emner, som i stigende grad driver en ny udvikling frem. Vi ser i regionerne eksempler på, hvordan nye smarte teknologiske løsninger skaber mulighed for en mere præcis behandling og i højere grad på patientens egne præmisser.

Regionerne ønsker at styrke sundhedsvæsenet med fortsat afprøvning og ibrugtagelse af nye digitale og teknologiske muligheder, men vi kan ikke gøre det alene. Derfor er vi klar til øget samarbejde på tværs af den offentlige og den private sektor, hvor vi i fællesskab arbejder for et sammenhængende, innovativt og trygt sundhedsvæsen, hvor kvaliteten er høj, og hvor tilgangen er inddragende.

 

 

Illustration af forskellige digitale enheder