Gå til indhold

Om Danske Regioners generalforsamling 2020

Danske Regioners generalforsamling afholdes fredag den 11. september 2020. Generalforsamlingen bliver i år digital grundet COVID-19-situationen.

På grund af COVID-19 har Danske Regioners bestyrelse besluttet, at generalforsamlingen i år afvikles anderledes end vanligt.

De delegerede deltager fra regionshusene i hver af de fem regioner. I et studie i Roskilde deltager formanden, de to næstformænd og de indbudte talere. Taler og oplæg vil blive transmitteret fra studiet. Ligesom et teknisk set up vil gøre det muligt at se og tale med hinanden på tværs af regionerne. Også de politiske gruppemøder vil foregå digitalt fra de fem regionshuse.

Livetransmitteringen bliver offentlig på dagen kl. 9.30 og kan følges af alle interesserede.

Generalforsamlingen starter kl. 9.30 og forventes at slutte ca. kl. 15.30. Den planlagte politikerkonference, som skulle være afholdt den 10. september, er aflyst.

Danske Regioner følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og i forbindelse med afviklingen af generalforsamlingen vil der således blive taget de nødvendige forholdsregler, så afstands-, hygiejnekrav mv. overholdes. Du kan læse mere om retningslinjerne på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.