Stephanie Lose ny formand i Danske Regioner

Stephanie Lose er ny formand i Danske Regioner. Ulla Astman er 1. næstformand, mens Henrik Thorup er 2. næstformand.

- Jeg er glad for at være blevet formand i Danske Regioner. Vi har fået en helt ny bestyrelse, og nu venter der os mange store opgaver, som vi skal samarbejde om at løse, siger Stephanie Lose, som netop er udpeget som ny formand i Danske Regioner.

Danske Regioners nye bestyrelse har valgt Stephanie Lose (V) som formand, Ulla Astman (A) er 1. næstformand, og Henrik Thorup (O) er 2. næstformand. Formandskabet repræsenterer bestyrelsens tre største partier. Formand og 1. næstformand udgør den daglige politiske ledelse og repræsenterer for eksempel Danske Regioner i forhandlinger med regeringen. Det samlede formandskab har ansvaret for Danske Regioners organisation, interne arbejde og mødestruktur.

Valget af formandskab er sket på et konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af Danske Regioners generalforsamling i Aarhus.

Stephanie Lose afløser Bent Hansen, som takker af efter at have været formand i Danske Regioner siden 2007.

Bestyrelsen har samtidig udpeget formænd for udvalgene i Danske Regioner.

Læs mere:

 

 

kontakt

Hvis du vil vide mere

Adam Wolf, administrerende direktør
Direktion
T: 3529 8265
M: 2024 2220
E: awo@regioner.dk

Jon Bøge Gehlert, presserådgiver
Kommunikation
M: 2115 2910
E: jbg@regioner.dk

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Stephanie Lose,
Formand for Danske Regioner, regionsrådsformand
T -
M 25 33 09 82
E slo@rsyd.dk
Stephanie Lose
relaterede nyheder

Læs mere

2,3 millioner kroners rabat på fælles indkøb af bleer

De regionale hospitaler og institutioner bruger læssevis af bleer, så hvad er mere naturligt end at sikre sig mængderabat? 15 millioner bleer lød ordren på ved sidste udbud – og de mange bleer gav en samlet rabat på 2,3 millioner kroner.

Læs mere

Historisk skifte i styring af hospitaler

Det er lykkedes os at få afskaffet produktivitetskravet, og fra årsskiftet har vi med regeringen aftalt en helt ny måde at styre sundhedsvæsnet på: Nærhedsfinansiering, der skal skabe et bedre og mere sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne, skriver Stephanie Lose og Ulla Astman.

Læs mere

Regionerne er klar til at omstille sundhedsvæsenet

Et bedre og mere nært sundhedsvæsen kræver høj kvalitet og specialiseret sundhedsekspertise. Det har regionerne, og det stiller vi gerne til rådighed, siger Stephanie Lose, formand i Danske Regioner, i forlængelse af statsministerens bebudede sundhedsreform efter sommerferien. Regionerne er i fuld gang med at omstille sundhedsvæsenet på borgernes præmisser.

Læs mere

Flere med blodpropper i hjernen får dyr behandling

Flere patienter end tidligere antaget har gavn af specialiseret behandling, hvis de får en blodprop i hjernen. Hjælpen kan redde liv, og patienter kan undgå alvorlige følger. ”Behandlingen er god, men dyr, og det er én af grundene til, at vi nu efterlyser et væsentligt økonomisk løft fra staten”, siger næstformand i Danske Regioner, Ulla Astman.

Læs mere