Gå til indhold

Få overblik over den nye udbudslov på bedreudbud.dk

1. januar trådte den nye udbudslov i kraft. På Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens nye hjemmeside bedreudbud.dk kan du få overblik over ændringerne, svar på dine spørgsmål og inspiration til dine fremtidige udbud.

8. januar 2016

Den nye udbudslov giver nye muligheder for både tilbudsgivere og ordregivere, men den rejser også nye spørgsmål. På Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens nye hjemmeside ’bedreudbud.dk’ finder du værktøjer og cases, der kan hjælpe dig med at udbyde efter de nye regler.

Inspiration til dialog med regionerne
Med den nye udbudslov er reglerne blevet klarere, og der vil være bedre mulighed for dialog mellem ordregiver og tilbudsgiver. Hvis du savner inspiration til bedre udbud med udvidet dialog, kan du finde inspiration i hjemmesidens samling af cases. Læs f.eks. om innovations-samarbejdet mellem Region Hovedstaden, Region Syddanmark og virksomheden Agitek, der førte til udviklingen af en helt ny psykiatriseng – eller se en video om regionernes brug af udvidet dialog i udbuddet af tolkeydelser.

Spørg eksperterne
Har du spørgsmål til udbudsloven, kan du stille dem på siden under ”Spørg eksperterne”, så vil et panel af eksperter vende tilbage med svar inden for 24 timer. Og er du på jagt efter et kursus, et møde e.l. om udbudsloven, kan du tage et kig i kalenderen med kommende arrangementer.

Fra begyndelsen af februar 2016 vil du på hjemmesiden også kunne finde Konkurrence – og Forbrugerstyrelsens vejledning til loven.

Se mere på bedreudbud.dk