Gå til indhold

Stor opbakning til Medico seminar

D. 10. og 11. maj 2017 afholdte Danske Regioner og Medico Industrien i fællesskab seminar med over 160 tilmeldte. RFI-sekretariatet deltog også i seminaret, som er for regionale indkøbere og medlemmer af Medicoindustrien.

18. maj 2017

D. 10. og 11. maj 2017 afholdte Danske Regioner og Medico Industrien i fællesskab seminar med over 160 tilmeldte. RFI-sekretariatet deltog også i seminaret, som er for regionale indkøbere og medlemmer af Medicoindustrien. Seminaret bød på seneste nyt om samarbejdet mellem regionerne og leverandørerne omkring contract management, værdibaserede indkøb, den nye udbudslov og M.E.A.T. projektet. Herudover var der oplæg fra Norge om udviklingen af indkøbsområdet i Norge, bl.a. den ændrede organisering af HINAS. Seminaret bestod af mange plenumoplæg samt gruppedebat og plenumdebat.

Teamleder Mette Jensen fra RFI-sekretariatet og Danske Regioners Christina Carlsen orienterede om, hvad der rører sig på indkøbsområdet i regionerne, herunder status på det tværoffentlige samarbejde samt de igangværende økonomiforhandlinger mellem regionerne og Finansministeriet. Der er flere billeder af oplægsholderne fra seminaret nedenunder.