Gå til indhold
nyhedsmails

Få skræddersyede nyheder

Når du abonnerer på nyheder fra Danske Regioner, kan du vælge mellem flere nyhedskategorier, der samlet set favner regionernes arbejdsområder. 

Nyhedsarkiv

Find nyheder

I vores nyhedsarkiv finder du nyheder og debatindlæg om sundhed, psykiatri, digitalisering, regional udvikling, miljø, klima, økonomi og meget mere. 

HØRINGSSVAR

Hvad mener Danske Regioner om ...

Vi udarbejder løbende høringssvar, og i arkivet kan du finde vores høringssvar om sundheds-, psykiatri- og socialområdet - og alle de andre politikområder, vi arbejder med.

PUBLIKATIONER

Læs mere

I vores publikationsarkiv finder du magasiner, pjecer, politiske udspil og andre udgivelser om vores initiativer og resultater på sundheds-, psykiatri- og socialområdet.

Vaccination

Vaccination mod influenza og covid-19 hos regionerne og apotekerne

Danskere over 65 år og sårbare grupper kan fra 1. oktober 2023 til 15. januar 2024 blive vaccineret mod influenza og covid-19 på regionale vaccinationssteder og apoteker over hele landet.

Akut

Akutlægehelikopterne kommer ofte i luften

De danske akutlægehelikoptere flyver til alle dele af landet, men det er især på øerne og det vestlige, sydlige og nordøstlige Jylland samt den sydlige og vestlige del af region Sjælland, at der er brug for dem.

 

Helikopter
Udspil

Flere danskere skal have glæde af sundhedsforskning

Sundhedsforskning skal redde flere liv og føre til mere lighed i sundhed. Derfor skal den nære og uafhængige sundhedsforskning styrkes, og flere forskningsprojekter skal sætte fokus på oversete sygdomsområder. Læs Danske Regioners forskningsudspil 

 

 

 

relaterede nyheder

Læs mere