Gå til indhold

OK-24

Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) forhandler overenskomster og aftaler på vegne af landets 5 regioner. I alt forhandles der over 100 overenskomster og aftaler.

Forhandlingsfællesskabet og Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) har indgået en ny og opdateret erklæring om fælles forhandlingsgrundlag på det regionale område.  Erklæringen vil indgå som grundlag i forbindelse med fx den løbende dialog i perioden og forberedelse af forhandlinger og temaer.

Du kan læse erklæringen her:

 

Mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Forhandlingsfællesskabet (FF) er aftalt en plan for forhandlingerne om fornyelse af overenskomster og aftaler om løn- og ansættelsesvilkår pr. 1. april 2024 for personale ansat i regionerne.

Du kan læse køreplanen for OK-24 her:

Mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Akademikerne er aftalt en plan for forhandlingerne om fornyelse af overenskomster og aftaler om løn- og ansættelsesvilkår pr. 1. april 2024 for personale ansat i regionerne.

Du kan læse køreplanen for OK-24 her:

 

Aftale mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Forhandlingsfællesskabet om overenskomst- og aftalefornyelsen pr. 1. april 2024

Den 20. februar 2024 blev der indgået Aftale mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Forhandlingsfællesskabet om overenskomst- og aftalefornyelsen pr. 1. april 2024.

Du kan læse aftalen her:

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Rikke Margrethe Friis,
Forhandlingsdirektør
T
M 2917 0271
E rmf@regioner.dk
Hvis du vil vide mere

Kontakt

Ole Lund Jensen,
Forhandlingschef
T
M 2172 8197
E olj@regioner.dk
Læs mere

Relaterede nyheder