Stephanie Lose ny formand i Danske Regioner

Stephanie Lose er ny formand i Danske Regioner. Ulla Astman er 1. næstformand, mens Henrik Thorup er 2. næstformand.

- Jeg er glad for at være blevet formand i Danske Regioner. Vi har fået en helt ny bestyrelse, og nu venter der os mange store opgaver, som vi skal samarbejde om at løse, siger Stephanie Lose, som netop er udpeget som ny formand i Danske Regioner.

Danske Regioners nye bestyrelse har valgt Stephanie Lose (V) som formand, Ulla Astman (A) er 1. næstformand, og Henrik Thorup (O) er 2. næstformand. Formandskabet repræsenterer bestyrelsens tre største partier. Formand og 1. næstformand udgør den daglige politiske ledelse og repræsenterer for eksempel Danske Regioner i forhandlinger med regeringen. Det samlede formandskab har ansvaret for Danske Regioners organisation, interne arbejde og mødestruktur.

Valget af formandskab er sket på et konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af Danske Regioners generalforsamling i Aarhus.

Stephanie Lose afløser Bent Hansen, som takker af efter at have været formand i Danske Regioner siden 2007.

Bestyrelsen har samtidig udpeget formænd for udvalgene i Danske Regioner.

Læs mere:

 

 

kontakt

Hvis du vil vide mere

Adam Wolf, administrerende direktør
Direktion
T: 3529 8265
M: 2024 2220
E: awo@regioner.dk

Jon Bøge Gehlert, presserådgiver
Kommunikation
M: 2115 2910
E: jbg@regioner.dk

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Stephanie Lose,
Formand for Danske Regioner, regionsrådsformand
T -
M 25 33 09 82
E formanden@regioner.dk
Stephanie Lose (1)
relaterede nyheder

Læs mere

60.000 danskeres gener kan forbedre sundheden

Genetiske oplysninger kan afgøre liv eller død. Mange kræft- og hjertepatienter er blandt dem, der allerede i dag har gavn af, at deres gener undersøges af eksperter. På den måde får de hurtigt behandling, der virker. Behandling der kan udvides til langt flere grupper af patienter i fremtiden.

Læs mere

Udredningsretten overholdes for en større andel hjertepatienter

En stigende andel hjertepatienter bliver udredt inden for de 30 dage, som de har krav på. "Vi gør meget for at overholde udredningsretten, og det er noget, vi har fokus på både i sygehusledelserne, men også ude på de enkelte afdelinger", siger Ulla Astman, næstformand i Danske Regioner.

Læs mere

Det er bare typisk politikerne … eller er det?

Der findes mange fordomme om, hvad der egentlig kendetegner vores folkevalgte politikere. Men måske gemmer der sig faktisk noget mere og andet, end man lige tror, og måske er de slet ikke så forskellige fra alle andre. Find selv ud af det på Folkemødet, hvor ekspert i personlighedspsykologi, Asbjørn Sonne Nørgaard, graver sig ned i personlighederne bag de fem regionsrådsformænd.

Læs mere

Oplev fremtidens sundhedsvæsen - med bind for øjnene

Hvordan ser vores sundhedsvæsen ud i 2050? Danske Regioner og Dansk Design Center giver deltagerne på årets Folkemøde på Bornholm mulighed for at snuse, lytte og føle sig ind i fremtiden. Alt sammen med bind for øjnene.

Læs mere