Gå til indhold

RLTN og de faglige organisationer udveksler krav til OK21

RLTN og de faglige organisationer har i dag udvekslet krav til OK21. Kravsudvekslingen er startskuddet på de offentlige overenskomstforhandlinger.

RLTN og de faglige organisationer har i dag udvekslet krav til OK21. På det regionale område afholdes det indledende forhandlingsmøde på fredag den 18. december. 

- Det er altid noget helt særligt, når vi tager hul på en overenskomstforhandling. Denne gang er ingen undtagelse. Nu skal vi sætte os ned og læse de krav, vi har modtaget. Og så ser jeg frem til at indgå i en konstruktiv og resultatorienteret dialog med de faglige organisationer om at udvikle vores aftaler, så vi sammen sikrer de rette aftalerammer om fremtidens sundhedsvæsen og socialområde, siger Anders Kühnau, der er formand for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og chefforhandler for regionerne ved OK21. 

Kravene som RLTN og de faglige organisationerne har med til forhandlingerne, finder du på temasiden om OK21. Siden indeholder også en række faktaark, ligesom den løbende vil blive opdateret med nyheder om OK21.  

Læs mere

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Anders Kühnau,
Fmd. for Løn- og Praksisudvalget, fmd. for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN), regionsrådsformand
T
M 23 60 27 68
E kuhnau@rr.rm.dk
Billede af Anders Kühnau.
Læs mere

Relaterede nyheder

OK21: Markant styrkelse af sygehusenes lægelige ledelse

De lægelige ledelser på landets sygehuse og hospitaler bliver markant styrket med en ny overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Overlægeforeningen. Det fastslår RLTNs formand Anders Kühnau og Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz.

Læs mere

Yngre Læger og RLTN indgår overenskomstaftale

Sent onsdag indgik Yngre Læger og RLTN en overenskomstaftale om udmøntning af løn og vilkår for de regionsansatte yngre læger. Aftalen sikrer blandt andet forbedring af ulempetillæg og forhøjelse af pensionstillægget. Desuden er parterne enige om, at der i den kommende overenskomstperiode igangsættes et projekt for at fremme karriereudvikling for afdelingslæger.

Læs mere

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet indgår OK21-forlig

Der er indgået overenskomstforlig på det regionale område for mere end 140.000 ansatte. Aftalen sikrer en ansvarlig økonomisk aftale med generelle lønstigninger på 5,02 procent. Ligesom den med en række målrettede indsatser understreger, at sundhedsvæsenet fortsat skal være et attraktivt sted at arbejde.

Læs mere

Ny aftale styrker fodterapiens rolle i sundhedsvæsenet

En ny 3-årig overenskomstaftale mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danske Fodterapeuter sikrer, at patienterne også fremover har adgang til fodterapi af høj kvalitet. Aftalen styrker desuden den sammenhæng, patienterne oplever mellem fodterapien og deres behandling i resten af sundhedsvæsenet.

Læs mere