Ledelse og personale

Danske Regioner arbejder målrettet på at skabe gode rammer for, at ledere og medarbejdere i regionerne kan levere ydelser til borgerne af højst mulig kvalitet og effektivitet.

Danske Regioner har en lang tradition for at understøtte regionernes arbejde med at indfri de høje forventninger om kvalitet og effektivitet. Det sker blandt andet ved at sætte opgaven og en optimal opgavevaretagelse i centrum, for de løsninger, der arbejdes for.

Regionerne har behov for løsninger, som kan fastholde regionerne som arbejdspladser med udvikling og arbejdsglæde, og som giver gode muligheder for at tiltrække, fastholde og motivere ledere og medarbejdere med de rette kompetencer.

Danske Regioner fokuserer derfor som arbejdsgiverorganisation for regionerne på at understøtte regionernes arbejde med at udvikle dygtige ledere og medarbejdere, og med at sikre et godt og tidssvarende samarbejde mellem ledere og medarbejdere.

Kontakt

Hvis du vil vide mere

intet-billede.png
Kontakt

Hvis du vil vide mere

Henrik Casper,
Teamleder/chefrådgiver
T -
M 2138 5620
E hca@regioner.dk
HCA.png
Relaterede nyheder

Læs mere

Ambitiøs aftale om praktikpladser til social- og sundhedsuddannelserne

Parterne på det offentlige arbejdsmarked er blevet enige om en ambitiøs aftale over to år om antallet af praktikpladser på uddannelserne til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Aftalen indeholder et markant løft af praktikpladser, som skal være med til at sikre, at der i fremtiden er nok hænder i ældre- og sundhedssektoren.

Læs mere

Regeringen, KL og Danske Regioner indgår aftale om ledelse og kompetencer

De 820.000 ledere og medarbejdere i den offentlige sektor er afgørende for den høje kvalitet i opgaveløsningen i kommuner, regioner og staten. Vores fælles velfærd bygger på den indsats, de leverer hver dag.

Læs mere

Danske Regioner er klar til at samarbejde om regeringens nye ledelsesudspil

Før velfærd kommer god ledelse. Nu lancerer regeringen et udspil, der skal styrke ledelse og kompetencer i den offentlige sektor. Formand for Løn- og Praksisudvalget i Danske Regioner, Anders Kühnau, siger: ”Regionerne indgår gerne i arbejdet med at skabe gode rammer for de ansatte, styrke ledelsen og skabe mere værdi for patienten og borgeren.”

Læs mere

Regionerne er lige så effektive som de bedste private virksomheder

Analyse fra Deloitte viser, at regionernes administration er lige så effektiv som verdens mest produktive private virksomheder. Dejligt at kunne måle sig med de bedste, siger Stephanie Lose, formand i Danske Regioner.

Læs mere