Gå til indhold

Camilla Hersom er ny vicedirektør i Danske Regioner

Den 1. december tiltræder Camilla Hersom som vicedirektør i Danske Regioner. Camilla har en stærk profil inden for sundhedsområdet, som hun har beskæftiget sig med fra flere forskellige positioner.

Camilla er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Med sig har hun erfaring fra poster som formand for Danske Patienter, medlem af Folketinget, hvor hun blandt andet var sundheds- og psykiatriordfører, og formand for Forbrugerrådet TÆNK. Det har givet Camilla et indgående indblik i sundhedsområdet fra flere vinkler.

Som vicedirektør skal Camilla koordinere regionernes fælles interessevaretagelse på sundheds- og socialområdet, ligesom hun får ansvaret for Danske Regioners Center for Sundhed og Sociale Indsatser og herunder sekretariatsbetjeningen af Sundhedsudvalget og Psykiatri- og Socialudvalget.

Camilla afløser Katrine Mandrup Tang, som er blevet direktør for Danske Handicaporganisationer. 

 

Portræt af Camilla Hersom
Hvis du vil vide mere

Kontakt

Adam Wolf,
Administrerende direktør
T
M 2024 2220
E awo@regioner.dk
nyhedsmails

Få skræddersyede nyheder fra Danske Regioner

Når du abonnerer på nyheder fra Danske Regioner, kan du vælge mellem 12 nyhedskategorier. Du kan holde dig orienteret ved at få mail i samme øjeblik, der udkommer en nyhed på regioner.dk, eller via et nyhedsbrev hver 14. dag.

relaterede nyheder

Læs mere