Gå til indhold

Sundhed

Behandlingsrådet har fundet sin formand og adresse

Formand for det kommende behandlingsråd bliver lægelig direktør på Odense Universitetshospital, Michael Dall. Samtidig bliver det Region Nordjylland, der skal huse rådets sekretariat. Det står klart efter dagens bestyrelsesmøde i Danske Regioner.

I marts i år besluttede Danske Regioners bestyrelse at nedsætte Behandlingsrådet. Rådet skal vurdere, om udgifterne til forskellige behandlinger og teknologier i sundhedsvæsenet står mål med effekten for patienterne.

Nu er rådets formand og placering også fundet.

Danske Regioners bestyrelse har nemlig her til eftermiddag besluttet, at Michael Dall bliver formand for det kommende behandlingsråd.

46-årige Michael Dall er uddannet speciallæge i mave-, tarm- og leversygdomme og er til daglig lægelig direktør på Odense Universitetshospital.

Bestyrelsen i Danske Regioner har desuden besluttet, at sekretariatet for Behandlingsrådet skal placeres i Aalborg i Region Nordjylland. Her vil det blive hjemsted for 20-25 medarbejdere, der skal bistå rådet i dets arbejde.

Med dagens beslutninger kan man nu komme i gang med at ansætte medarbejdere til sekretariatet og indrette lokaler, så rådet er klar til at starte arbejdet op i andet kvartal 2021.

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Michael Dall, lægelig direktør,
Odense Universitetshospital
M: 2873 2234
E: michael.dall@rsyd.dk

Tommy Kjeldsgaard, vicedirektør
Direktionen, Danske Regioner
E: tk@regioner

Morten Christensen, presserådgiver
Kommunikation, Danske Regioner
M: 3069 1917
E: moc@regioner.dk

Hvis du vil vide mere

Kontakt