Gå til indhold

Akademikerne i regionerne - faglighed i spil i fællesskab

Hvilke job udfører akademikere i regionerne?

Danske Regioner og Akademikerne har som led i et OK-projekt udarbejdet en casesamling, som giver et indblik i nogle af de funktioner, akademikerne varetager i regionerne, i akademikernes erfaringer med at arbejde i en region og dét, der driver dem og i de resultater, de skaber. 

Casesamlingen indeholder et bredt udvalg af casepersoner med forskellige jobfunktioner i regionerne. 

Ambitionen med casesamlingen er at ”løfte sløret” for nogle af de spændende jobs og karrieremuligheder, der er i regionerne. Casesamlingen er derfor også tænkt som inspiration for de akademikere, som ønsker at søge job i en region – og dem, som måske ikke i første omgang havde tænkt regionen ind i deres karriereplaner.

Relaterede nyheder

Læs mere

OK21: Markant styrkelse af sygehusenes lægelige ledelse

De lægelige ledelser på landets sygehuse og hospitaler bliver markant styrket med en ny overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Overlægeforeningen. Det fastslår RLTNs formand Anders Kühnau og Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz.

Læs mere

Yngre Læger og RLTN indgår overenskomstaftale

Sent onsdag indgik Yngre Læger og RLTN en overenskomstaftale om udmøntning af løn og vilkår for de regionsansatte yngre læger. Aftalen sikrer blandt andet forbedring af ulempetillæg og forhøjelse af pensionstillægget. Desuden er parterne enige om, at der i den kommende overenskomstperiode igangsættes et projekt for at fremme karriereudvikling for afdelingslæger.

Læs mere

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet indgår OK21-forlig

Der er indgået overenskomstforlig på det regionale område for mere end 140.000 ansatte. Aftalen sikrer en ansvarlig økonomisk aftale med generelle lønstigninger på 5,02 procent. Ligesom den med en række målrettede indsatser understreger, at sundhedsvæsenet fortsat skal være et attraktivt sted at arbejde.

Læs mere

Regionerne søger personale til den kommende vaccinationsindsats

Sundhedsmyndighederne forbereder sig på, at vacciner mod COVID-19 kommer til Danmark. Det gælder også regionerne, der planlægger den kommende vaccinationsindsats. Derfor søger regionerne medarbejdere til at hjælpe med at vaccinere.

Læs mere