Gå til indhold

Tillidsrepræsentantens anvendelse af arbejdsgivers IT-system

Danske Regioner, KL og Forhandlingsfællesskabet har udarbejdet en standardaftale, som kan anvendes lokalt i den enkelte region.

Standardaftalen anvendes i de situationer, hvor tillidsrepræsentanten som led i sit hverv behandler personoplysninger på IT-udstyr, som arbejdsgiver har stillet til rådighed. Standardaftalen er udarbejdet efter råd og vejledning fra Datatilsynet. 

Du kan læse mere herom i følgeskrivelse og standardaftale nedenfor.

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Silhouette af protræt billede
Læs mere

Materiale

Relaterede nyheder

Læs mere

Regionerne sætter ind mod brug af dyre private vikarbureauer

Danske Regioner har vedtaget en handleplan, som skal halvere udgifterne til eksterne vikarer på plejeområdet inden 2025. Målet er at få flere fastansatte på hospitalerne og dække en større del af det resterende vikarbehov ved hjælp af interne vikarbureauer.

Læs mere

Ledelsesugen 2022: Debatten er skudt i gang

Ledelsesugen 2022 er skudt i gang – og det samme er debatten. I hele uge 44 sætter ledere på alle niveauer i den offentlige sektor ekstra fokus på god offentlig ledelse. Det sker for fjerde år i træk, og programmet er rigere end nogensinde før.

Læs mere

Debatindlæg: Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet: Flere fuldtidsstillinger kan fremtidssikre sundhedsvæsnet

Flere på fuldtid er et af de greb, som bliver præsenteret i regeringens nyeste reformudspil ”Danmark kan mere III”. Udspillet har fokus på at få flere fra deltid til fuldtid i kommunerne, men det er man allerede i gang med i regionerne. Lokal dialog og kreativitet er vejen til at få mange flere deltidsansatte i regionerne op på fuld tid, skriver Heino Knudsen og Mona Striib.

Læs mere

Resultaterne af ny motivationsundersøgelse skal bidrage til at videreudvikle attraktive offentlige arbejdspladser

Den offentlige sektor skal også i fremtiden være et attraktivt sted at arbejde. Danske Regioner, KL, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen og Finansministeriet er derfor gået sammen om at undersøge, hvad der motiverer medarbejderne i hele den offentlige sektor. Resultaterne fra undersøgelsen offentliggøres i dag.

Læs mere