Gå til indhold

Nyhedsbreve vedrørende psykisk arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve om arbejdsmiljø bl.a. om tilbuddet til de regionale arbejdspladser om Ekspertrådgivning og inspiration til et bedre psykisk arbejdsmiljø.

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet vil i fællesskab styrke det gode psykiske arbejdsmiljø for alle faggrupper på alle niveauer på de regionale arbejdspladser. Gennem et forskningsprojekt og Ekspertrådgivning & Inspiration skal eksperter og forskere bidrage med research og viden om, hvilke arbejdsmiljøtiltag der virker på de regionale arbejdspladser. En viden, som skal bidrage til at styrke det psykiske arbejdsmiljø og sprede sig som ringe i vandet.

Dialogspil om psykologisk sikkerhed, der er udviklet af Mille Mortensen i samarbejde med parterne, har til formål at understøtte den faglige udvikling og dermed patientsikkerheden

Dialogspillet er udviklet af forsker og konsulent Mille Mortensen. Prøv dialogspillet på din arbejdsplads og bliv klogere på, hvornår I oplever psykologisk sikkerhed i jeres arbejde. Dialogspillet kan understøtte en (videre) udvikling af psykologisk sikkerhed i jeres arbejdsfællesskab. Det kan også hjælpe med at udvikle en fælles forståelse af, hvad der kan være svært at tale om i arbejdet og dermed kræver mod for jer at tale om.

Du kan hente dialogspillet m.v. her:

 

Relaterede nyheder

Læs mere: