Gå til indhold

Nyhedsbreve vedrørende psykisk arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve om arbejdsmiljø bl.a. om tilbuddet til de regionale arbejdspladser om Ekspertrådgivning og inspiration til et bedre psykisk arbejdsmiljø.

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet vil i fællesskab styrke det gode psykiske arbejdsmiljø for alle faggrupper på alle niveauer på de regionale arbejdspladser. Gennem et forskningsprojekt og Ekspertrådgivning & Inspiration skal eksperter og forskere bidrage med research og viden om, hvilke arbejdsmiljøtiltag der virker på de regionale arbejdspladser. En viden, som skal bidrage til at styrke det psykiske arbejdsmiljø og sprede sig som ringe i vandet.

Dialogspil om psykologisk sikkerhed, der er udviklet af Mille Mortensen i samarbejde med parterne, har til formål at understøtte den faglige udvikling og dermed patientsikkerheden

Dialogspillet er udviklet af forsker og konsulent Mille Mortensen. Prøv dialogspillet på din arbejdsplads og bliv klogere på, hvornår I oplever psykologisk sikkerhed i jeres arbejde. Dialogspillet kan understøtte en (videre) udvikling af psykologisk sikkerhed i jeres arbejdsfællesskab. Det kan også hjælpe med at udvikle en fælles forståelse af, hvad der kan være svært at tale om i arbejdet og dermed kræver mod for jer at tale om.

Du kan hente dialogspillet m.v. her:

 

Relaterede nyheder

Læs mere:

Debatindlæg: Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet: Flere fuldtidsstillinger kan fremtidssikre sundhedsvæsnet

Flere på fuldtid er et af de greb, som bliver præsenteret i regeringens nyeste reformudspil ”Danmark kan mere III”. Udspillet har fokus på at få flere fra deltid til fuldtid i kommunerne, men det er man allerede i gang med i regionerne. Lokal dialog og kreativitet er vejen til at få mange flere deltidsansatte i regionerne op på fuld tid, skriver Heino Knudsen og Mona Striib.

Læs mere

Danmark kan sætte en stopper for bjerge af plastikemballage fra Europas hospitaler

Vær med til at sikre mindre plastikemballage fra hospitalerne til gavn for miljøet. Udbred regionernes grønne emballagekriterier. Ikke alene i Sønderborg, Stavanger og Stockholm, men i Stuttgart, Siena og Sevilla, skriver Anders Kühnau, formand for Danske Regioner og Bertel Haarder, formand for Nordisk Råds danske delegation.

Læs mere

Kittel er cool

Sygeplejerskerne er en vigtig ressource i sundhedsvæsenet, som det er vigtigt både at kunne rekruttere og fastholde. Flere veje skal føre ind i afdelingerne og tæt på patienterne. Kittel skal være cool, skriver Danske Regioner i et debatindlæg.

Læs mere

Resultaterne af ny motivationsundersøgelse skal bidrage til at videreudvikle attraktive offentlige arbejdspladser

Den offentlige sektor skal også i fremtiden være et attraktivt sted at arbejde. Danske Regioner, KL, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen og Finansministeriet er derfor gået sammen om at undersøge, hvad der motiverer medarbejderne i hele den offentlige sektor. Resultaterne fra undersøgelsen offentliggøres i dag.

Læs mere