Gå til indhold

Covid-19

Regionerne søger personale til den kommende vaccinationsindsats

Sundhedsmyndighederne forbereder sig på, at vacciner mod COVID-19 kommer til Danmark. Det gælder også regionerne, der planlægger den kommende vaccinationsindsats. Derfor søger regionerne medarbejdere til at hjælpe med at vaccinere.

Alle regioner er i fuld gang med at forberede sig på den kommende vaccinationsindsats, og fire ud af fem regioner har aktiveret sider, hvor man kan melde sig til at hjælpe. Regionerne søger nemlig mennesker med en sundhedsfaglig baggrund til at vaccinere. Klik dig ind på de nedenstående links herunder til hver region herunder for at se de specifikke krav til den sundhedsfaglige baggrund ved den enkelt region.

Region Nordjylland har bl.a. allerede et samarbejde med medicinstuderende, der skal hjælpe til med at løse opgaven. Regionen vil opdatere deres hjemmeside, hvis de skulle få brug for flere hænder.

- I regionerne har vi taget opgaven med at teste danskerne på os i efterhånden mange måneder. Nu er tiden lykkeligvis snart kommet til at vaccinere danskerne. Derfor beder regionerne mennesker med den rette sundhedsfaglige baggrund om at melde sig til at hjælpe med vaccinationsindsatsen, så vi hurtigst muligt kan få udbredt de vacciner, som kommer til Danmark, siger Stephanie Lose, der er formand for Danske Regioner.

Læs mere

Klik dig ind på regionernes egne sider herunder:

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Stephanie Lose,
Formand for Danske Regioner, regionsrådsformand
T
M 25 33 09 82
E formanden@regioner.dk
Billede af Stephanie Lose.
Læs mere

Relaterede nyheder

OK21: Markant styrkelse af sygehusenes lægelige ledelse

De lægelige ledelser på landets sygehuse og hospitaler bliver markant styrket med en ny overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og Overlægeforeningen. Det fastslår RLTNs formand Anders Kühnau og Overlægeforeningens formand, Lisbeth Lintz.

Læs mere

Yngre Læger og RLTN indgår overenskomstaftale

Sent onsdag indgik Yngre Læger og RLTN en overenskomstaftale om udmøntning af løn og vilkår for de regionsansatte yngre læger. Aftalen sikrer blandt andet forbedring af ulempetillæg og forhøjelse af pensionstillægget. Desuden er parterne enige om, at der i den kommende overenskomstperiode igangsættes et projekt for at fremme karriereudvikling for afdelingslæger.

Læs mere

Patientrettigheder til hurtig udredning og behandling bliver genindført 1. marts

Antallet af COVID-19 patienter på sygehusene er nu faldet så meget, at patientrettighederne til hurtig udredning og behandling genindføres den 1. marts 2021. I dag er ca. 12 pct. af de medicinske sengepladser og ca. 15 pct. af de intensive sengepladser planlagt til COVID-19 i brug.

Læs mere

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet indgår OK21-forlig

Der er indgået overenskomstforlig på det regionale område for mere end 140.000 ansatte. Aftalen sikrer en ansvarlig økonomisk aftale med generelle lønstigninger på 5,02 procent. Ligesom den med en række målrettede indsatser understreger, at sundhedsvæsenet fortsat skal være et attraktivt sted at arbejde.

Læs mere