Gå til indhold

Covid-19

Regionerne søger personale til den kommende vaccinationsindsats

Sundhedsmyndighederne forbereder sig på, at vacciner mod COVID-19 kommer til Danmark. Det gælder også regionerne, der planlægger den kommende vaccinationsindsats. Derfor søger regionerne medarbejdere til at hjælpe med at vaccinere.

Alle regioner er i fuld gang med at forberede sig på den kommende vaccinationsindsats, og fire ud af fem regioner har aktiveret sider, hvor man kan melde sig til at hjælpe. Regionerne søger nemlig mennesker med en sundhedsfaglig baggrund til at vaccinere. Klik dig ind på de nedenstående links herunder til hver region herunder for at se de specifikke krav til den sundhedsfaglige baggrund ved den enkelt region.

Region Nordjylland har bl.a. allerede et samarbejde med medicinstuderende, der skal hjælpe til med at løse opgaven. Regionen vil opdatere deres hjemmeside, hvis de skulle få brug for flere hænder.

- I regionerne har vi taget opgaven med at teste danskerne på os i efterhånden mange måneder. Nu er tiden lykkeligvis snart kommet til at vaccinere danskerne. Derfor beder regionerne mennesker med den rette sundhedsfaglige baggrund om at melde sig til at hjælpe med vaccinationsindsatsen, så vi hurtigst muligt kan få udbredt de vacciner, som kommer til Danmark, siger Stephanie Lose, der er formand for Danske Regioner.

Læs mere

Klik dig ind på regionernes egne sider herunder:

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Læs mere

Relaterede nyheder

Overenskomster for det regionale arbejdsmarked er stemt hjem

Afstemningen om OK24 er afsluttet for 150.000 regionalt ansatte, og resultatet er et klart ja. Dermed træder de nye overenskomster i kraft med tilbagevirkende kraft fra 1. april 2024. Heino Knudsen, formand for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN), glæder sig over opbakningen til de indgåede aftaler.

Læs mere

Psykiatrisk team vinder Årets Patientoplevelsespris 2024 for at hjælpe hjemløse på deres præmisser

Hjemløse har ofte oplevet mange svigt. Også fra systemet. Det Tværsektorielle Fællesteam i Psykiatrisk Center Amager og Københavns Kommune vinder Årets Patientoplevelsespris 2024 for at samarbejde tæt med aktører og at give samfundets mest udsatte borgere professionel her-og-nu-hjælp, når de er klar.

Læs mere

Kronik: I en nær fremtid

Hvad har H.C. Andersen og det danske sygehusvæsen til fælles? Jo, de nyder begge stor opmærksomhed og anerkendelse uden for landets grænser.

Læs mere

Danske Regioner: Bedre lægedækning for de mest syge danskere er muligt med ny patientfordeling i almen praksis

Det skal være mere attraktivt at være praktiserende læge i de områder, hvor behovet hos borgerne er størst.  Det er det ofte i områderne længst væk fra de største byer, og derfor skal læger her have færre patienter for at sikre bedre forebyggelse og behandling af fx kroniske sygdomme. Omvendt bør læger med de mest raske patienter have et højere patientantal. Det mener Danske Regioner, der snart forhandler ny overenskomst med Praktiserende Lægers Organisation. 

Læs mere