Gå til indhold

Bestyrelse og udvalg

Ny 1. næstformand og nye medlemmer i bestyrelse og udvalg

Mads Duedahl (V) bliver ny 1. næstformand i Danske Regioner, da Stephanie Lose (V) er trådt ud af regionalpolitik efter at hun er blevet økonomiminister.

Mads Duedahl er formand for Region Nordjylland, og har også i en periode tidligere i år haft posten som næstformand for Danske Regioners bestyrelse, da Stephanie Lose -under Jakob Ellemanns orlov- midlertidigt var en del af regeringen.

Hendes fratræden denne gang afstedkommer også andre nye navne på Venstre-politikeres poster i Danske Regioners bestyrelse og udvalg:

Mads Duedahl, Bo Libergren, Camilla Hove Lund, Allan Emiliussen og Kirsten Devantier 

Camilla Hove Lund, Region Sjælland, overtager formandsposten for Danske Regioners Udvalg for miljø og klima fra Mads Duedahl, og indtræder i Danske Regioners bestyrelse i stedet for Region Sjællands Kirsten Devantier, der bliver medlem af Udvalget for det nære sundhedsvæsen.

Bo Libergren indtræder i Danske Regioners bestyrelse som ny formand for Region Syddanmark, og hans hidtidige post i Udvalget for det nære sundhedsvæsen overtages af Allan Emiliussen fra Region Syddanmark.

Også når det gælder poster i Patienterstatningen og PKA sker der udskiftninger:

Pernelle Jensen fra Region Syddanmark overtager posten som bestyrelsesmedlem i Patienterstatningen i stedet for Bo Libergren, der overtager Stephanie Loses pladser i  PKA A/S og PKA Sygeplejersker og Lægesekretærer. Annette Lundgaard fra Region Syddanmark får Bo Libergrens plads i PKA Pensionskassen for Sundhedsfaglige, og de bliver desuden hinandens suppleanter i PKA-sammenhæng. 

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Pressekontakt

Kontakt pressevagten på telefon 5151 1818 (ikke sms) eller pressekontakt@regioner.dk

Relaterede nyheder

Læs mere