Kom og se dit nye hospital

Regionerne inviterer til ’Åbent hospital’ på 12 nye hospitaler den 2. september 2018

8.898 enestuer, 347 nye operationsstuer og masser af ny teknologi. Det kommer fremtidens hospitaler blandt andet til at rumme. Frem mod 2025 bygger, ombygger og gentænker regionerne 43 hospitaler, så vi får et fremtidssikret hospitalsvæsen med patienterne i centrum.

Vi bygger for livet og for alle borgere, der kan få brug for behandling, og derfor inviterer regionerne nu danskerne til at komme og se, høre og smage på en central del af fremtidens sundhedsvæsen, nemlig de nye hospitaler. 

- Vi bygger for at skabe rammer for den bedste behandling. Og nu begynder vi at have en masse at vise frem. Jeg synes, det er rigtig vigtigt, at vi så også inviterer danskerne indenfor og viser, hvad de kan forvente i fremtiden, hvis de eller deres pårørende får brug for sundhedsvæsenets dygtigste specialister, siger formand for Danske Regioner, Stephanie Lose.

12 nye hospitaler over hele landet slår den 2. september dørene op til ’Åbent hospital’ med rundvisninger, fremvisning af ny teknologi og oplevelser for store og små.

- Mange engagerede mennesker har i årevis arbejdet for at skabe de nye hospitaler i samarbejde med patienter og pårørende og med den nyeste viden om effektiv behandling. Det arbejde har de god grund til at være stolte af – og jeg er glad for, at mange af dem står klar til at vise frem den 2. september, fortsætter Stephanie Lose.

I 2017 var næsten 17.000 danskere til ’Åbent hospital’. Det var første gang, regionerne inviterede indenfor på det samme tidspunkt over hele landet. 

Find det nærmeste ’Åbent hospital’-arrangement på kortet på vibyggerforlivet.dk.

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Stephanie Lose,
Formand for Danske Regioner, regionsrådsformand
T
M 25 33 09 82
E formanden@regioner.dk
Stephanie Lose (1)
Relaterede nyheder

Læs mere

Regionerne vil skræddersy din behandling med digitalisering

I dag er det undtagelsen, at du som patient får tilbudt en digital løsning som et led i din behandling. Danske Regioners nye digitaliseringsstrategi ”Sundhed for dig”, vil gøre det til reglen. Med videoløsninger, telemedicin og meget andet bringer sundhedsvæsenet forebyggelse og behandling hjem til dig og tilpasset dig.

Læs mere

Danskerne er klar til det digitale sundhedsvæsen

Under Corona-epidemien har regionerne og andre aktører på rekordtid sat nye digitale løsninger i søen for at hjælpe borgere, som ikke kunne mødes med sundhedsvæsenet på grund af smitterisikoen. Nye tal viser, at befolkningen med åbne arme tager imod de digitale muligheder, som regionerne vil videreudvikle og udbrede massivt i de kommende år.

Læs mere

Det digitale sprog i Danmark skal være dansk

Stat, regioner og kommuner lancerer i dag den digitale platform ’sprogteknologi.dk’, der skal give
let adgang til danske sprogressourcer og dermed understøtte udviklingen af kunstig intelligens på
dansk. Indsatsen skal bidrage til at sikre, at det digitale sprog i Danmark er dansk. Initiativet
er et samarbejde mellem staten, KL og Danske Regioner.

Læs mere

Ny kampagne skal hjælpe danskerne med at færdes mere sikkert på nettet

Danskernes hverdag bliver mere og mere digital, men desværre følger de digitale svindlere med, og de bliver dygtigere og mere avancerede. Derfor skyder Digitaliseringsstyrelsen i samarbejde med KL og Danske Regioner en ny kampagne i gang, der skal gøre danskerne opmærksomme på de digitale fælder.

Læs mere