Kom og se dit nye hospital

Regionerne inviterer til ’Åbent hospital’ på 12 nye hospitaler den 2. september 2018

8.898 enestuer, 347 nye operationsstuer og masser af ny teknologi. Det kommer fremtidens hospitaler blandt andet til at rumme. Frem mod 2025 bygger, ombygger og gentænker regionerne 43 hospitaler, så vi får et fremtidssikret hospitalsvæsen med patienterne i centrum.

Vi bygger for livet og for alle borgere, der kan få brug for behandling, og derfor inviterer regionerne nu danskerne til at komme og se, høre og smage på en central del af fremtidens sundhedsvæsen, nemlig de nye hospitaler. 

- Vi bygger for at skabe rammer for den bedste behandling. Og nu begynder vi at have en masse at vise frem. Jeg synes, det er rigtig vigtigt, at vi så også inviterer danskerne indenfor og viser, hvad de kan forvente i fremtiden, hvis de eller deres pårørende får brug for sundhedsvæsenets dygtigste specialister, siger formand for Danske Regioner, Stephanie Lose.

12 nye hospitaler over hele landet slår den 2. september dørene op til ’Åbent hospital’ med rundvisninger, fremvisning af ny teknologi og oplevelser for store og små.

- Mange engagerede mennesker har i årevis arbejdet for at skabe de nye hospitaler i samarbejde med patienter og pårørende og med den nyeste viden om effektiv behandling. Det arbejde har de god grund til at være stolte af – og jeg er glad for, at mange af dem står klar til at vise frem den 2. september, fortsætter Stephanie Lose.

I 2017 var næsten 17.000 danskere til ’Åbent hospital’. Det var første gang, regionerne inviterede indenfor på det samme tidspunkt over hele landet. 

Find det nærmeste ’Åbent hospital’-arrangement på kortet på vibyggerforlivet.dk.

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Stephanie Lose,
Formand for Danske Regioner, regionsrådsformand
T -
M 25 33 09 82
E formanden@regioner.dk
Stephanie Lose (1)
Relaterede nyheder

Læs mere

Udredningsretten overholdes for en større andel hjertepatienter

En stigende andel hjertepatienter bliver udredt inden for de 30 dage, som de har krav på. "Vi gør meget for at overholde udredningsretten, og det er noget, vi har fokus på både i sygehusledelserne, men også ude på de enkelte afdelinger", siger Ulla Astman, næstformand i Danske Regioner.

Læs mere

Det er bare typisk politikerne … eller er det?

Der findes mange fordomme om, hvad der egentlig kendetegner vores folkevalgte politikere. Men måske gemmer der sig faktisk noget mere og andet, end man lige tror, og måske er de slet ikke så forskellige fra alle andre. Find selv ud af det på Folkemødet, hvor ekspert i personlighedspsykologi, Asbjørn Sonne Nørgaard, graver sig ned i personlighederne bag de fem regionsrådsformænd.

Læs mere

Oplev fremtidens sundhedsvæsen - med bind for øjnene

Hvordan ser vores sundhedsvæsen ud i 2050? Danske Regioner og Dansk Design Center giver deltagerne på årets Folkemøde på Bornholm mulighed for at snuse, lytte og føle sig ind i fremtiden. Alt sammen med bind for øjnene.

Læs mere

Den Involverende Stuegang vinder prisen for Årets Borgerinddragende Initiativ 2019

Spændingen blev udløst i dag på Danske Regioners Generalforsamling. Det blev Den Involverende Stuegang fra Region Hovedstaden, der tog prisen for Årets Borgerinddragende Initiativ 2019. Initiativet sætter barren for patient- og pårørendeinddragelse rigtig højt, siger Stephanie Lose, formand for Danske Regioner.

Læs mere