Coronavirus/covid-19

Danske Regioner udskyder generalforsamling til september

For at afbøde spredningen af coronavirus/covid-19 har Danske Regioner besluttet at udskyde sin generalforsamling fra den 2. april til den 11. september 2020.

I lyset af den aktuelle kritiske situation omkring coronavirus/covid-19 har Danske Regioner besluttet at udskyde den årlige generalforsamling, der skulle have været afholdt torsdag d. 2. april 2020.

I stedet vil generalforsamlingen blive afholdt fredag den 11. september 2020 med tilhørende konference for regionsrådspolitikerne den 10. september. Det vil stadig være Centralværkstedet i Aarhus, der lægger lokaler til.

På Danske Regioners generalforsamling mødes omkring 400 regionsrådspolitikere, ministre, folketingsmedlemmer, repræsentanter fra sundheds- og patientorganisationer og mange andre, blandt andet til debat om sundhedsvæsenet.

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Læs mere

Mere om coronavirus/ Covid-19

Find mere information fra danske myndigheder om coronavirus/covid-19 på:

www.coronasmitte.dk

Læs mere

Relaterede nyheder

Regionerne vil gennemføre faste test af alt sundhedspersonale

Regionerne har siden Corona-epidemiens start udført mere end 1 million test for COVID-19. En betydelig del af dem har været test af sundhedspersonale. Nu skruer regionerne op for den systematiske testning af medarbejdere og indfører fx faste intervaller for tests for at blive ved med at holde smittespredningen nede. – Test-indsatsen udbygges, så medarbejderne og patienterne fortsat kan føle sig trygge, i takt med at besøgsrestriktioner på hospitalerne ophæves, og samfundet generelt åbner op igen, siger Stephanie Lose, der er formand for Danske Regioner.

Læs mere

Ny aftale: Alle ansatte i plejesektoren testes for COVID-19

For at overvåge smitten og beskytte de mest sårbare danskere mod COVID-19, skal ansatte på plejehjem og i hjemmeplejen fremover testes jævnligt – ud over de særlige testindsatser ved smitteudbrud. Det har KL, Danske Regioner og regeringen aftalt.

Læs mere

Stærkt samarbejde viser vejen for fremtidens beredskab

Kampen mod covid-19 har givet os ny værdifuld læring om, hvordan vi styrker epidemiberedskabet. Men vi kan også bruge kriseerfaringerne i den daglige drift i sundhedsvæsenet. Det skriver Danske Regioners formand, Stephanie Lose.

Læs mere

Lad os bruge krisen konstruktivt til gavn for borgerne

Corona-krisen har vist, at det ikke kræver store omorganiseringer at indfri ønsket om et mere sammenhængende og nært sundhedsvæsen. Derimod kræver det, at vi bygger videre på de faglige fællesskaber, som har vist sig stærke, når det handler om at løse opgaver, der kræver samarbejde på tværs af sektorer, skriver Danske Regioners formand, Stephanie Lose.

Læs mere