Gå til indhold

Regionerne samler alle ledige sundhedsjobs på én portal

Nu bliver det meget lettere at finde sit nye job inden for sundhedssektoren i Danmark - uanset om du er læge, radiograf eller sygeplejerske. Danske Regioner har nemlig samlet alle regionernes ledige jobs for syv forskellige faggrupper på portalen sundhedsjobs.dk

Nu bliver det meget lettere at finde sit nye job inden for sundhedssektoren i Danmark - uanset om du er læge, radiograf eller sygeplejerske. Danske Regioner har nemlig samlet alle regionernes ledige jobs for syv forskellige faggrupper på portalen sundhedsjobs.dk.

Den nye portal afløser en række tidligere faggruppeportaler og gør det hurtigt, enkelt og overskueligt for sundhedsprofessionelle at finde det nye ønskejob i de fem regioner samt på Færøerne og Grønland.

De syv faggrupper, der nu er dækket af sundhedsjobs.dk, er:

  • læger
  • sygeplejersker
  • lægesekretærer
  • bioanalytikere
  • radiografer
  • fysio- og ergoterapeuter
  • sosu’er

Hvis du fortsat taster én af de tidligere portal-adresser ind, bliver du automatisk ført videre til sundhedsjobs.dk.

- Målet har været at skabe en attraktiv portal, som præcist kan hjælpe hver enkelt kandidat, uanset om man er midt i karrieren eller er helt nyuddannet og skal i gang med karrieren. Samtidig har vi undervejs spurgt repræsentanter for brugerne om deres ønsker og behov, ligesom brugerne også har testet løsningen undervejs for at gøre siden så brugervenlig og imødekommende som muligt, siger projektansvarlig Tina Andersen, Danske Regioner.

Direkte besked med relevante jobopslag 
Tina Andersen og holdet bag den nye portal har forberedt den gennem store dele af 2014.

- Tidligere havde hver enkelt faggruppe deres egen portal, men da portalerne stod over for en modernisering, kunne vi se en klar fordel i én samlet platform for de ledige job. Det giver et ensartet overblik, som gør det lettere for kandidaterne at afdække deres muligheder, og det er mere effektivt for regionerne bag løsningen at markedsføre én portal, siger Tina Andersen.

Som på andre jobportaler kan man frit oprette sin egen profil med tilhørende jobagent, som giver direkte besked, når der er et interessant jobopslag i ens fagområde.

- Du kan også vælge at lægge en geografisk afgrænsning ind i profilen, så en lægesekretær i Hjørring ikke får oplysninger om et ledigt job i Hillerød, og du kan lægge filtre ind i søgningen, så f.eks. deltidsjobs og vikariater ikke bliver vist, oplyser Tina Andersen.

Alle annoncer kan læses i fuld længde, og man kan søge jobbet online via den nye portal og i flere tilfælde f.eks. vedhæfte sit cv direkte fra LinkedIn.Desuden er portalens design responsivt, så man uden problemer kan læse den og navigere rundt på f.eks. mobilen eller tablet.

- Dermed er den let at gå til, uanset om du sidder i S-toget eller i sommerhuset, siger Tina Andersen.

Allerede nu er der over 900 ledige jobs slået op på sundhedsjobs.dk, og den nye portal, der gik online kort før jul, har alle muligheder for hurtigt at blive en af Danmarks bedst besøgte jobportaler. De syv tidligere faggruppeportaler havde tilsammen over 100.000 besøgende hver måned.

Læs mere:

- Sundhedsjob.dk