Gå til indhold

Børn bygger fremtidens hospital med 500.000 LEGO-klodser

Hvad sker der, når man giver 137 børn en halv million LEGO-klodser, og giver dem besked på at bygge fremtidens hospital? Det kan man se torsdag eftermiddag på Folkemødet, når Danske Regioner inviterer til indvielse af fremtidens hospital

Det bliver kaldt Danmarkshistoriens største byggeprojekt siden kirkebyggeriet i 1100-tallet. Frem mod 2025 bygger, ombygger og gentænker vi vores hospitaler, så de bliver tidsvarende og mere effektive. Alt sammen for at give patienterne en endnu bedre behandling end i dag.

Men hvordan ser fremtidens hospital egentlig ud? Hvordan får man processerne til at spille endnu bedre sammen end i dag? Hvordan bygger man, for at få skabt patientforløb med større værdi og bedre kvalitet for den enkelte? Det vil vi gerne fortælle mere om.

I samarbejde med LEGO byder Danske Regioner velkommen til indvielse af fremtidens hospital torsdag d. 15 juni kl. 18.00 i Danske Regioners telt (F3) på Folkemødet. I tidsrummet mellem 13.00 og 18.00 vil syv folkeskoleklasser give deres bud på, hvordan man forvalter de 41 milliarder der er afsat til reformationen af det danske sundhedsvæsen. 

Arrangementet på Folkemødet er blot et af mange i den kommende tid. Søndag d. 3 september slår 18 af landets nye hospitaler dørene op for hele Danmark, så man kan se, at vi er klar, hvis uheldet er ude.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere

Kontakt os

Hvis du vil vide mere

Relaterede nyheder

Læs mere