Gå til indhold

Hospitalsbyggeri

Regionerne viser byggerier frem til Åbent Hospital den 5. september

Vil du opleve fremtidens hospitaler og behandling? Søndag den 5. september åbner regionerne dørene til otte hospitalsbyggerier til Åbent Hospital rundt i landet. På grund corona er der i år færre åbne byggepladser.

Byggeriet af to millioner kvadratmeter nye hospitaler frem mod 2025 er i fuld gang. Målet er en bedre og mere sammenhængende behandling for patienterne. Sidste år var Åbent Hospital aflyst på grund af corona, men i år gennemfører regionerne arrangementet, dog i mindre målestok.

Du kan blandt andet få et smugkig i BørneRiget på Rigshospitalet, blive vist rundt på det nye Odense Universitetshospital og Sjællands Universitetshospital. Eller hvad med at se Aarhus fra en ny vinkel fra toppen af Aarhus Universitetshospitals Forumbyggeri?

Se byggepladserne og deltag i aktiviteter

Til Åbent Hospital kan du se, hvad der sker på byggepladsen lige nu og møde medarbejderne, selv om corona betyder, at begivenheden ikke bliver for fuld damp. Regionerne glæder sig til at vise danskerne det kæmpestore arbejde, der foregår i nabolaget, og de fremskridt byggerierne giver for patienterne og medarbejderne. Målet er enkelt. Man skal føle sig så lidt som muligt som patient, mens man modtager den bedste behandling.

8 hospitalsbyggerier og et sundhedshus inviterer til Åbent Hospital 5. september 2021

Se, hvor der er Åbent Hospital nær dig og tjek praktisk information:

Fakta om det største byggeprojekt i knap 1000 år

De nye og ombyggede hospitaler samler landets specialister, udstyres med den nyeste teknologi og inddrager patienterne og pårørende i byggeprocesserne. De over 40 hospitalsbyggerier er danmarkshistoriens største byggeprojekt i knap 1000 år.