Gå til indhold

Sundhed

Regionerne er klar til at sætte en ny udviklingsdagsorden for sundhedsvæsenet

Hvis vi vil holde fast i et sundhedsvæsen, der bare nogenlunde kan levere på behandlingsbehovet, kræver det vilje til at investere i den radikale innovation af det. Derfor bør sundhedsdagsordenen for en ny regering også være en investerings- og reformdagsorden, mener Danske Regioner.

Mens politikerne forhandler om en ny regering har Danske Regioner allerede i flere år arbejdet på at sætte en ny dagsorden for, hvordan sundhedsvæsenet skal udvikle sig.

Tirsdag var Danske Regioner medarrangører ved et Sundhedspolitisk Topmøde sammen med Dansk Erhverv, IT-Branchen, medico-industrien, Sundhed Danmark og DiaLAb. Her var beskeden fra Danske Regioners formand Anders Kühnau klar:

- Vi kan ikke levere et bæredygtigt sundhedsvæsen i fremtiden med fortidens værktøjer. Hvis vi vil holde fast i et sundhedsvæsen, der bare nogenlunde kan levere på behandlingsbehovet, kræver det derfor vilje til at investere i den radikale innovation af det. Derfor bør sundhedsdagsordenen for en ny regering også være en investerings- og reformdagsorden, sagde Anders Kühnau.

Læs mere:

Anders Kühnau på talerstolen
Hvis du vil vide mere

Kontakt

Michael Madsen, presserådgiver
Kommunikation
M: 2022 5723
E: micma@regioner.dk

eller kontakt pressevagten på 51 51 18 18 (ikke sms) eller pressekontakt@regioner.dk

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Anders Kühnau,
Formand for Danske Regioner, regionsrådsformand
T
M 23 60 27 68
E formanden@regioner.dk
Formand i Danske Regioner Anders Kühnau
Læs mere

Relaterede nyheder