Gå til indhold

RLTN og de faglige organisationer udveksler krav til OK21

RLTN og de faglige organisationer har i dag udvekslet krav til OK21. Kravsudvekslingen er startskuddet på de offentlige overenskomstforhandlinger.

RLTN og de faglige organisationer har i dag udvekslet krav til OK21. På det regionale område afholdes det indledende forhandlingsmøde på fredag den 18. december. 

- Det er altid noget helt særligt, når vi tager hul på en overenskomstforhandling. Denne gang er ingen undtagelse. Nu skal vi sætte os ned og læse de krav, vi har modtaget. Og så ser jeg frem til at indgå i en konstruktiv og resultatorienteret dialog med de faglige organisationer om at udvikle vores aftaler, så vi sammen sikrer de rette aftalerammer om fremtidens sundhedsvæsen og socialområde, siger Anders Kühnau, der er formand for Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) og chefforhandler for regionerne ved OK21. 

Kravene som RLTN og de faglige organisationerne har med til forhandlingerne, finder du på temasiden om OK21. Siden indeholder også en række faktaark, ligesom den løbende vil blive opdateret med nyheder om OK21.  

Læs mere

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Læs mere

Relaterede nyheder