Gå til indhold

Offentlig ledelse sat på spidsen - Aalborg

Hvordan kan handlekraftig ledelse komme borgerne endnu mere til gavn? Sammen inviterer Danske Regioner, DSR, KL, Lægeforeningen, KOMDIR, FOA og Djøf til debat om Ledelseskommissionens anbefalinger på fælles tur rundt i landet.

I debatrækken "Offentlig ledelse sat på spidsen" diskuterer vi, hvordan handlekraftig ledelse kan komme borgerne til endnu bedre gavn. Vi kobler nye idéer sammen om ledelse med diskussionen om regeringens sammenhængsreform, og sammen bliver vi klogere på, hvad der skal til for at omsætte Ledelseskommissionens anbefalinger til praksis.

Hvad skal der til?

Er det endnu bedre strategisk ledelse, produktivitet, kreativitet, motivation og engagement, som skal få offentlige organisationer til at præstere bedst muligt? Og altså også god personaleledelse?

Er det et ledelsesrum uden unødvendig dokumentation og bureaukrati? Og hvordan understøtter politikerne bedst ledelseskvaliteten og rammerne for ledelse i organisationen?

Skal vi have tættere dialog med borgere og brugere om behov og resultater? Eller hvad skal der til for, at lederne har mulighed for at gøre en forskel?

Det er blot nogle af de spørgsmål, vi håber bliver diskuteret.

Stafetten gives videre

På hvert arrangement indgår et oplæg fra en fagkyndig eller en politiker. Der bliver klassiske paneldebatter, lyninterview, refleksioner fra den ledelsesmæssige virkelighed og input fra salen. Undervejs bliver der opsamlet hovedpointer og anbefalinger til en stafet, formuleret som spørgsmål til deltagerne ved den efterfølgende debat i rækken. De vigtigste læringspunkter og anbefalinger bliver senere samlet til innovationsministeren til inspiration og politisk handling. 

Du kan se, hvem der deltager i panelet ved de enkelte arrangementer i debatrækken her: Samlet program for "Offentlig ledelse sat på spidsen" (pdf)

 

Tid: 2. oktober, kl. 16.00-19.00

Sted: Medicinerhuset, Aalborg Hospital

Tilmelding: Tilmelding Aalborg (via djoef.dk)

Arrangører: Danske Regioner, KL, Lægeforeningen, DSR, FOA, KOMDIR, Djøf.