Gå til indhold

Camp Folkesundhed

Danske Regioner afholdte d. 28 september 2020 en konference om Camp Folkesundhed

Danmark og resten af verden gennemgår i øjeblikket en krise ikke set lige i mange år. Der udvises både et imponerende samfundssind og politisk handlekraft i denne alvorlige tid.

Kampen mod corona har vist os, at en massiv, fokuseret og fælles indsats nytter, redder liv og kan ændre dystre fremtidsprognoser. Det er læring, vi kan bruge i vores fælles arbejde med at skabe sundhed for alle.

I Danske Regioner mener vi, at en folkesundhedslov kan være en politisk ramme og løftestang til at nedbringe social ulighed i sundhed. En folkesundhedslov kan skubbe til, at der tages flere virksomme midler i brug til at skabe sundhed for alle. Danske Regioner inviterer bredt interessenter til at give deres bud på potentialerne ved en dansk folkesundhedslov.

Spiller din organisation en rolle for danskernes sundhed, eller brænder I for danskernes sundhed og trivsel og for mere lighed i sundhed? Så lyt med og bliv inspireret og giv jeres bud på, hvad en folkesundhedslov konkret kan løse. Alle aktører, der har betydning for folkesundheden i Danmark, dvs. politikere, organisationer på tværs af velfærdsområder, offentlige, private og civilsamfundsorganisationer, er velkomne.

Tid og sted: Den 28. september 2020 fra kl. 10.00 - 13.15. Konferencen afholdes digitalt og du får tilsendt linket efter tilmelding.

Vært: Formand for Danske Regioners Sundhedsudvalg Karin Friis Bach

Hvad kan du forvente af camp’ en? en række spændende oplæg vil bidrage til at sætte rammerne for mulige potentialer og erfaringer, der kan bæres ind i arbejdet. På baggrund af input fra CAMP FOLKESUNDHEDSLOV inviterer Danske Regioner efterfølgende alle til at underskrive en fælles appel til regeringen og Folketinget om en folkesundhedslov i Danmark.