Gå til indhold

International konference om afstigmatisering af psykisk sygdom

Landsindsatsen EN AF OS og World Psychiatric Association's Stigma Section inviterer til international stigmakonference i DGI-byen i København d. 20.-22. september 2017

Landsindsatsen EN AF OS har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark. Bag EN AF OS- kampagnen står bl.a. Danske Regioner. EN AF OS er sammen med World Psychiatric Association's Stigma Section vært for den internationale stigmakonference, som afholdes i DGI-byen i København den 20.-22. september 2017. 

Formålet med konferencen er at udbrede kendskab til forskning og praksisorienteret viden om stigmatisering og afstigmatisering, og hvilke metoder der er virksomme – samt hvilke der ligefrem kan have den modsatte effekt – i en afstigmatiseringsindsats. Konferencen, som er den 8. i rækken på initiativ af World Psychiatric Association’s Stigma Section, vil bidrage til viden om dette og inspirere til nye aktiviteter og projekter på området såvel som fremme netværksdannelse på tværs af nationer og professioner blandt interessenter på området.

Konferencen er relevant for fagpersoner, forskere, afstigmatiseringsindsatser, politikere, mennesker med egen erfaring med psykisk sygdom, pårørende til mennesker med psykisk sygdom samt andre med interesse for området.

Tilmelding

Der er åbent for tilmeldinger via konferencens hjemmeside: www.againststigma2017.com