Gå til indhold

Sundhed er noget, vi giver hinanden

Fagligt netværksmøde om forebyggelse d. 27. september 2017, kl. 15.00–17.00 i Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø

En intensiv eftermiddag med præsentation af den nyeste viden, inspiration til effektfulde partnerskaber og mulighed for at møde nye samarbejdspartnere. 

 

I årene, der kommer, bliver vi flere ældre og flere multisyge. Danske Regioner præsenterede i foråret 24 bud på, hvordan vi kan løfte folkesundheden. Med udspillet ’Sundhed for livet – forebyggelse er en nødvendig investering’ har Danske Regioner inviteret til, at flere parter går sammen om at løfte folkesundheden. Til netværksmødet vil vi skabe de rette rammer for en dialog om forebyggelse, og vi tager afsæt i, hvad der skaber konkrete resultater og god effekt.

Hvordan samarbejder vi om bedre forebyggelse? Hvordan arbejder hospitalerne med forebyggelse, og hvilke partnerskaber kan løfte folkesundheden? Hvordan omsætter vi de politiske mål om flere sunde og gode leveår? Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller skarpt på.

Netværksmødet henvender sig til ledere og nøglepersoner, der arbejder med forebyggelse i kommuner, regioner, patientforeninger, faglige selskaber, frivillige foreninger mm.

Arrangementet er for dig, som er optaget af den nyeste viden inden for forebyggelse, som arbejder for bedre forebyggelse, og som har interesse i at skabe nye partnerskaber med effekt.

Læs udspillet "SUNDHED FOR LIVET - forebyggelse er en nødvendig investering"