Gå til indhold

Ny og bedre hjemmeside til Danske Regioner

Onsdag den 15. juni sætter Danske Regioner strøm til en ny version af regioner.dk. Den nye hjemmeside vil give dig bedre overblik over Danske Regioners holdninger og de sager, vi arbejder for, ligesom tal og fakta vil gøre det nemmere at få indsigt i aktuelle udviklinger inden for både sundhed og vækst.

Danske Regioners nye hjemmeside er nu på nettet. Det er en overskuelig og moderne hjemmeside med fokus på det indhold, der skaber størst værdi for vores forskellige brugergrupper.

Det nye regioner.dk ser meget forskelligt ud fra den gamle udgave. Det visuelle er blevet forenklet og opgraderet, og vi bruger i større omfang tal og grafer til at formidle aktuelle udviklinger inden for sundhed og vækst.

Blandt de nye elementer på regioner.dk er en mere brugervenlig løsning til at finde nyheder, høringssvar og publikationer sorteret efter emne, så du hurtigt kan finde de ting, der er relevante for dig. En anden nyhed er, at du nu kan dele vores fakta-grafer eller et citat direkte på sociale medier.

Hop til forsiden og gå på opdagelse i det nye regioner.dk!