Gå til indhold

Kom og se dit nye hospital

Regionerne inviterer til ’Åbent hospital’ på 12 nye hospitaler den 2. september 2018

8.898 enestuer, 347 nye operationsstuer og masser af ny teknologi. Det kommer fremtidens hospitaler blandt andet til at rumme. Frem mod 2025 bygger, ombygger og gentænker regionerne 43 hospitaler, så vi får et fremtidssikret hospitalsvæsen med patienterne i centrum.

Vi bygger for livet og for alle borgere, der kan få brug for behandling, og derfor inviterer regionerne nu danskerne til at komme og se, høre og smage på en central del af fremtidens sundhedsvæsen, nemlig de nye hospitaler. 

- Vi bygger for at skabe rammer for den bedste behandling. Og nu begynder vi at have en masse at vise frem. Jeg synes, det er rigtig vigtigt, at vi så også inviterer danskerne indenfor og viser, hvad de kan forvente i fremtiden, hvis de eller deres pårørende får brug for sundhedsvæsenets dygtigste specialister, siger formand for Danske Regioner, Stephanie Lose.

12 nye hospitaler over hele landet slår den 2. september dørene op til ’Åbent hospital’ med rundvisninger, fremvisning af ny teknologi og oplevelser for store og små.

- Mange engagerede mennesker har i årevis arbejdet for at skabe de nye hospitaler i samarbejde med patienter og pårørende og med den nyeste viden om effektiv behandling. Det arbejde har de god grund til at være stolte af – og jeg er glad for, at mange af dem står klar til at vise frem den 2. september, fortsætter Stephanie Lose.

I 2017 var næsten 17.000 danskere til ’Åbent hospital’. Det var første gang, regionerne inviterede indenfor på det samme tidspunkt over hele landet. 

Find det nærmeste ’Åbent hospital’-arrangement på kortet på vibyggerforlivet.dk.

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Relaterede nyheder

Læs mere