Gå til indhold

Nyt site skal bidrage til at involvere patienter

Den nye hjemmeside PROMpartner.dk kan inspirere til, hvordan sundhedspersonale involverer patienter mere - og på en bedre måde. Patienternes eget syn på sagen, kan nemlig være afgørende for, hvad de synes om dén behandling, de får.

Allerede i dag er der mange sygehusafdelinger, der systematisk bruger metoden ”patientrapporterede oplysninger”. Og i fremtiden vil langt flere patienter blive spurgt før og efter deres behandling, så personalet bedst muligt imødekommer ønskerne fra hver enkelt patient.

Patienter der har prostatakræft, problemer med knæ og hofter og epilepsi er blandt dem, der allerede i dag i høj grad systematisk bliver spurgt.

For at inspirere personale, der i løbet af de næste år skal tilbyde flere patienter metoden med patientrapporterede oplysninger, går den nye hjemmeside PROMpartner.dk nu i luften. Partnerskabet er et fælles projekt mellem bl.a. regionerne og Kræftens Bekæmpelse.

Find information om metoder til patienters rapportering om eget helbred. Gå på opdagelse i projektets bibliotek, og find publikationer fra international forskning og links til danske initiativer til at få udbredt metoden. Projekterne har alle fokus på at udvikle og teste, hvordan de patientrapporterede oplysninger kan bruges fx ved et kræftforløb.

Få også et overblik over de mest anvendte og internationalt anerkendte spørgeskemaer til patienter. Eller se den foreløbige liste over danske IT-løsninger, der bruges til indsamling af data. Eller læs de seneste nyheder fra international forskning – på den nye hjemmeside eller direkte i din indbakke.

Tilmelding til nyhedsbrev

Se det nye site her

Følg os på Twitter

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Linea Ohm Søndergaard,
Konsulent
T 3529 8361
M 2115 2934
E lsr@regioner.dk
Kontakt

Hvis du vil vide mere

Relaterede nyheder

Læs mere