Gå til indhold

Coronavirus/covid-19

Planen er klar: Sådan afholdes Danske Regioners generalforsamling 2020

Generalforsamlingen bliver i år digital. Beslutningen er truffet ovenpå COVID-19-situationen.

Danske Regioners bestyrelse har netop godkendt en plan for afviklingen af Danske Regioners generalforsamling d. 11. september 2020. I stedet for at afholde generalforsamlingen i Aarhus som planlagt, bliver den i år livetransmitteret.

Det er besluttet, at de 205 regionsrådsmedlemmer deltager fra regionshusene i hver af de fem regioner. I et studie i Roskilde deltager formanden, de to næstformænd og de indbudte talere. Taler og oplæg vil blive transmitteret fra studiet. Ligesom et teknisk set up vil gøre det muligt at se og tale med hinanden på tværs af regionerne. Også de politiske gruppemøder vil foregå digitalt fra de fem regionshuse.

Livetransmitteringen bliver offentlig og kan følges af alle interesserede.

Beslutningen om at afholde generalforsamling på den alternative måde sker i lyset af COVID-19.

I forbindelse med beslutningen om at gøre generalforsamlingen digital siger Stephanie Lose, der er formand for Danske Regioner:

- Vi ser fortsat frem til en spændende dag med politisk debat på tværs af regionerne – om end i et andet set up end vi plejer.

Der vil blive udsendt flere praktiske oplysninger, så snart flere dele af praktikken er på plads – og senest en uge før generalforsamlingen.

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Hvis du vil vide mere

Coronavirus/Covid-19

Find mere information fra danske myndigheder om corona-virus/COVID-19 på:

www.coronasmitte.dk.

Læs mere

Relaterede nyheder