Gå til indhold

Covid-19

Regionerne søger personale til den kommende vaccinationsindsats

Sundhedsmyndighederne forbereder sig på, at vacciner mod COVID-19 kommer til Danmark. Det gælder også regionerne, der planlægger den kommende vaccinationsindsats. Derfor søger regionerne medarbejdere til at hjælpe med at vaccinere.

Alle regioner er i fuld gang med at forberede sig på den kommende vaccinationsindsats, og fire ud af fem regioner har aktiveret sider, hvor man kan melde sig til at hjælpe. Regionerne søger nemlig mennesker med en sundhedsfaglig baggrund til at vaccinere. Klik dig ind på de nedenstående links herunder til hver region herunder for at se de specifikke krav til den sundhedsfaglige baggrund ved den enkelt region.

Region Nordjylland har bl.a. allerede et samarbejde med medicinstuderende, der skal hjælpe til med at løse opgaven. Regionen vil opdatere deres hjemmeside, hvis de skulle få brug for flere hænder.

- I regionerne har vi taget opgaven med at teste danskerne på os i efterhånden mange måneder. Nu er tiden lykkeligvis snart kommet til at vaccinere danskerne. Derfor beder regionerne mennesker med den rette sundhedsfaglige baggrund om at melde sig til at hjælpe med vaccinationsindsatsen, så vi hurtigst muligt kan få udbredt de vacciner, som kommer til Danmark, siger Stephanie Lose, der er formand for Danske Regioner.

Læs mere

Klik dig ind på regionernes egne sider herunder:

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Læs mere

Relaterede nyheder