Gå til indhold

Udviklings- og forskningspulje i regionerne

Har du og dine kolleger et udviklings- eller forskningsprojekt, som mangler økonomisk støtte, kan du senest den 1. februar 2023 søge midler i Udviklings- og Forskningspuljen.

Danske Regioner og Sundhedskartellet har i forbindelse med OK 21 oprettet  en Udviklings- og forskningspulje til fremme af faglig og professionsrettet udvikling til gavn for patienterne. Puljen støtter klinisk udvikling og forskning, som har fokus på den konkrete, praksisnære effekt. Udviklings- og Forskningspuljen støtter projekter inden for temaerne:

Vurdering af ansøgninger

Puljen kan søges af medarbejdere og ledere inden for Sundhedskartellets overenskomstområde på alle regionale arbejdspladser. Der er nedsat et ekspertudvalg, som vurderer ansøgningerne, og de tilgodeser ansøgninger, som bl.a. fokuserer på:

  • udvikling af ny viden eller implementering af eksisterende viden
  • forbedring af kvaliteten i ydelserne
  • styrkelse af de fagprofessionelles faglige udvikling i forhold til sundhedsvæsenets udvikling
  • styrkelse af videndeling.

Danske Regioner og Sundhedskartellet har et ønske om, at udviklings- og forskningsprojekterne skal have gennemslagskraft i regionerne, og at projekterne derfor skal have et vist omfang. Projekter med et budget på minimum 400.000 kr. bliver derfor prioriteret.

Hvornår og hvordan kan der søges?

Ansøgningsrunden er åben den 1. september 2022. Ansøgningsfristen er den 1. februar 2023.

her finder du:

Ansøgningsskema

Du skal oprette en profil på Efond for at tilgå ansøgningsskema. Vær opmærksom på at vælge den rette fond og skema ved oprettelse af ansøgning.

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema kan downloades nedenfor.

 

Vejledning

Hjælp og support

Har du spørgsmål til ansøgningsproceduren, eller har du brug for hjælp til det elektroniske ansøgningsskema, kan du fremsende på en mail til dortb@regioner.dk.

 

Hvis du vil vide mere

Kontakt

Dorthe Bentzen,
Administrativ medarbejder
T
M 2164 7546
E dortb@regioner.dk
Portræt af Dorthe Bentzen
Kontakt

Yderligere spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål vedrørende udviklings- og forskningspuljen er du velkommen til at kontakte Mette Langager, Sundhedskartellet, Mel@dsr.dk tlf. 4045 8846 eller Dorthe Bentzen, Danske Regioner, tlf. 2164 7546.

Relaterede nyheder

Læs mere